Елен Колева си пада само по по-възрастни мъже! Актрисата Елен Колева,

...
Елен Колева си пада само по по-възрастни мъже!
Актрисата Елен Колева,
Коментари Харесай

Край, свърши се: Елен Колева остава стара мома – вижте защо!

Елен Колева си пада единствено по по-възрастни мъже!
Актрисата Елен Колева, която е безработна от много време насам и едвам свързва двата края, единствено след 10 дни ще навърши 38 година, а към момента не е свила фамилно гнездо. Брюнетката мина през голям брой връзки, само че продължава нито да се омъжва, нито да има дете.



Причината за това наподобява единствено една и тя е, че на процедура актрисата е герантофил. Това е човек, който има полово увлечение към по-възрастни хора.

Опитът в любовта на Елен до този миг потвърждава точно това. Тя изкара една доста тежка връзка с Александър Найденов, който е с към 3 детеситилетия по-възрастен от нея. След това имаше връзка с писателя Калин Терзийски, който пък е с към 20 години по-голям от нея.

Наскоро Колева разгласява във Facebook статус, който издаде, че си пада и по 69-годишния Владимир Путин. Определено по-възрастните мъже я притеглят.

С сходни полови желания обаче няма по какъв начин да се надяваш да сформираш семейство, а и да го направиш, едва ли то ще е сполучливо. Още повече че и Сашо Майонезата, и Калин Терзийски към този момент имат деца и не желаят да имат други на тия години.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР