Елементите на американската система за противоракетна отбрана (ПРО), разположени в

...
Елементите на американската система за противоракетна отбрана (ПРО), разположени в
Коментари Харесай

Руският военен министър: Американската ПРО е като пробит чадър

Елементите на американската система за противоракетна защита (ПРО), ситуирани в Румъния, Полша, Япония и Южна Корея, са като продънен чадър, сподели съветският боен министър Сергей Шойгу пред ТАСС.

Ръководителят на силовото ведомство разяснява с тази метафора днешните думи на висшия главнокомандващ Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила. Президентът през днешния ден в някогашна казарма в Москва се обърна към депутатите от двете камари на федералния парламент и съобщи, че съветската войска разполага с ракета, която не може да бъде прихваната от ПРО. "Това, което вършат Съединени американски щати в Европа и Азия, е все едно да имаш чадър с дупки. Колкото и да се опитваш да се предпазиш от дъжда, няма да останеш изсъхнал. Вашингтон с ПРО хвърля пари напразно ", разяснява още Шойгу.

Обръщението на Путин бе коментирано и от премиера в Москва. Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в... към профила прикани министрите да работят върху поставяните от Кремъл задания. Путин в Манежа прикани да се разработят стратегии за икономическото и общественото развиване на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР