Електрическият SUV Toyota bZ4X вече влиза в новата моделна година

...
Електрическият SUV Toyota bZ4X вече влиза в новата моделна година
Коментари Харесай

Нова моделна година на Toyota bZ4X

Електрическият SUV Toyota bZ4X към този момент влиза в новата моделна година на цени, започващи от 42 900 евро. Изцяло електрическото транспортно средство е предопределено да зарадва клиентите с усъвършенствана успеваемост и разширени функционалности за комфорт и сигурност.

Има три висококачествени линии на съоръжение, от които да избирате: базовата версия „ Comfort “ към този момент се предлага с многочислени улеснения като LED фарове и дневни светлини, камера за заден ход, електрически регулируеми, отопляеми и сгъваеми външни огледала, безключов смарт система за достъп с ключ и двузонов автоматизиран климатик с функционалност за авансово загряване или изстудяване и термопомпа.

Най-популярната линия съоръжение досега към този момент във Федералната република ще носи името „ Отбор на Германия “, познато от други серии, и в този момент ще стартира от 47 490 евро. Освен предните седалки и кормилото, за първи път се отоплява и предното стъкло. 360-градусовата камера, в композиция с предните и задните помощни средства за паркиране, прави маневрирането и в най-малките пространства детска игра.

Оборудването на " Team Germany ", което може да се комбинира с предно или задвижване на четирите колела, се добавя от електрически отваряща се задна врата, остъкляване за дискретност, безжично зарядно за смарт телефон и системата Toyota Smart Connect Plus, която взема поради освен облачната навигация само че също и бордова навигация на уголемения 12,3-инчов екран.

Върховият модел “Lounge ” (от 49 990 евро) свети с цялостно съоръжение. Новото отопление на пространството за краката начело, да вземем за пример, разрешава ефикасен надзор на топлината. Докато пасажерите откъм гърба се възползват от отоплението на седалките, лидерът и пасажерът начело могат и да ги вентилират. Интелигентна система за паркиране автоматизирано насочва компактния SUV към местата за паркиране. Всеки, който избере опционалния пакет „ Sky & Sound “ (2790 евро), се възползва и от озвучителна система JBL, панорамен стъклен покрив и железна и двуцветна багра.

Като първото чисто електрическо транспортно средство, Toyota bZ4X бележи началото на атака на изцяло електрически модели. Клиентите могат да избират сред два разновидността на задвижване: 150 кВт/204 к.с. с предно задвижване и опционалната версия със 160 кВт/218 к.с. със задвижване на четирите колела, която има електрически мотори на двете оси. Мощността на четирите колела усъвършенства сцеплението върху и отвън асфалтирани пътища.

Независимо от задвижването, 71,4 кВтч литиево-йонна батерия е интегрирана в долната част на автомобила, с цел да спести място и да усъвършенства центъра на тежестта. Тя разрешава пробег до 513 километра (комбиниран WLTP), преди да се наложи прекъсване за зареждане. Батерията се зарежда до 80 % за към 30 минути в 150 кВт DC станция за бързо зареждане.

Благодарение на картата Toyota Charging Network, която е включена във всяка нова Toyota bZ4X при предаване на автомобила, зареждането е елементарно в над 650 000 публични точки за зареждане. Клиентите могат да избират от разнообразни цени, които най-добре дават отговор на техните персонални потребности, със или без съществена месечна такса.

В допълнение към самостоятелните решения, съветникът за електронни клиенти e-mobilio към този момент предлага и цялостни пакети, основани на локалните условия - от 22 кВт wallbox в гаража до цената за зелена електрическа енергия от фотоволтаичната система на покрива на дома.

Внимание, ловци на преференциални покупко-продажби: електрическият бонус на Toyota от 8000 евро (с ДДС) ще бъде приспаднат като отстъпка от целесъобразната цена на дребно на Toyota Deutschland GmbH при подписване на контракт за покупка, финансиране или лизинг. Валидна в границите на промоционалния интервал от 1 април 2024 година до 30 юни 2024 година промоцията не може да се комбинира с други търговски промоции само че единствено при участващите дилъри на Toyota.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР