Елче продължава с ужасното си представяне от началото на сезона

...
Елче продължава с ужасното си представяне от началото на сезона
Коментари Харесай

Елче пропусна дузпа и загуби у дома от Хетафе

Елче продължава с ужасното си показване от началото на сезона в Ла Лига. Играчите на Хорхе Алмирон позволиха поредна разочароваща загуба. Това се случи в семейството им на Хетафе от 12-тия кръг. Гостите се постановиха с 1:0 с гол на Енес Юнал, а домакините пропуснаха да стигнат най-малко до точката, откакто пропуснаха дузпа в края на мача.

Хетафе поведе в резултата в 55-ата минута с много хубав гол. Карлес Аленя подаде елегантно към Енес Юнал към границата на наказателното поле, турчинът стреля от воле и означи за 0:1.

След това обаче гостите останаха в понижен състав, откакто Жордан Амави си изкара втори жълт и червен картон в 79-ата минута.

Елче получи златен късмет да изравни в 85-ата минута. Тогава при една подла топка в наказателното поле Луис Мия докосна топката с ръка и съдията отсъди дузпа. Лукас Бойе обаче стреля много неприятно от бялата точка и Давид Сория избави.

Така Хетафе изтръгна скъп триумф и спря серията си от 5 следващи мача без победа. Така тимът се изкачи до 14-тото място с 13 точки. Елче остава на дъното с едвам 4 точки в актива си и без победа от началото на сезона.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР