Елате пред страничния вход на НС от към Дондуков“, подкрепете

...
Елате пред страничния вход на НС от към Дондуков“, подкрепете
Коментари Харесай

Майките зоват: Елате пред страничния вход на НС от към „Дондуков“, подкрепете ни

Елате пред страничния вход на Народно събрание от към „ Дондуков “, подкрепете ни. Този апел насочиха майките от „ Системата ни убива “. Някои от тях са в Народното събрание покрай входа и не желаят да мръднат оттова, до момента в който не получат оставката на премиера Бойко Борисов. Някои медии към този момент се оплакаха, че не ги позволяват до мястото.
По-рано през днешния ден протестиращите дами желаеха също по този начин оставките и на депутатите. Скандираха и „ Оставка “. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева подреди НСО да ги изведе на открито протестиращите. В собствен апел през Facebook майките написаха:

ПОДКРЕПЕТЕ НИ СЕГА! От 10:00 протестиращи от “Системата ни УБИВА”, “Изправи се”, Орлов град и палатков лагер “Ректората” сме в деловодството на Народно събрание и отхвърляме да напуснем постройката, до момента в който Бойко Борисов не подпише декларация, че си подава оставката и е склонен и поддържа настояванията на митинга, или всички депутати не подпишат сходна декларация.

С нас има и човек с тежки увреждания. Отказан ни е достъп даже до тоалетната... А сега се приготвя изхвърлянето ни от социална постройка, до която всеки един жител на тази територия би трябвало да има право на свободен достъп! Решени сме да останем до приемане на оставката на кабинета Борисов 3! НО съдебна експертиза НУЖДАЕМ И ОТ ПОДКРЕПА ОТВЪН!

Моля, елате пред страничния вход на Народно събрание от към Дондуков (входа на деловодството) с цел да ни подкрепите!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР