Ела и ти“ кани смелчаци от цялата страна да подкрепят

...
Ела и ти“ кани смелчаци от цялата страна да подкрепят
Коментари Харесай

Кампанията "Ела и ти" помага на хора с увреждания да достигнат до труднодостъпни места в природата



" Ела и ти “ кани смелчаци от цялата страна да поддържат една друга акция.

Кампанията " Ела и ти на старта “ започва за да бъдат готови участници в надпреварата " По стъпките на Алеко “ . Състезанието ще се организира на 1-ви октомври 2022 година.

" Вече имаме съидейници, които не престават започнатото от нас и вървят по нашите стъпки . Те също имат вяра във вероятното невероятно и с помощта на тях и на техния възторг всичко това в действителност става действително ", изясни в изявление за предаването " Хоризонт до обед " Гергана Дойчинова , основател на фондация " Ела и Ти “.

В тима, който би трябвало да мине по11- километровото съревнование " По стъпките на Алеко “, ще има и двама души с увреждания , само че с цел да стане това допустимо е нужна сумата от 5500 лв. .

" Сумата в действителност е алегорична . С нея бихме могли да осигурим една носилка и прилежащия й инвентар , защото една носилка коства 3000 лв., само че за момента са събрани единствено 550 лв., т.е. 10% от сумата . Ние към момента имаме вяра и се надяваме, че ще успеем да си подсигурим тази сума " - добави още Гергана Дойчинова ".

Можете да подкрепите акцията " Ела и ти на старта! “ в Platformata.bg или като пратите дарителски SMS на къс номер 17777 с кодова дума DMS ELA.

Актуална информация може да намерите в уеб страницата elaiti.com, както и на Facebook страницата elaitifoundation.

Цялото изявление с Гергана Дойчинова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР