ЕЛ СЕГУНДО, Калифорния (AP) — Джим Хилър осъзнава, че има

...
ЕЛ СЕГУНДО, Калифорния (AP) — Джим Хилър осъзнава, че има
Коментари Харесай

Новият треньор Джим Хилър се стреми да помогне на Лос Анджелис Кингс да си възвърне доверието

ЕЛ СЕГУНДО, Калифорния (AP) — Джим Хилър осъзнава, че има единствено малко време, с цел да върне сезона на Лос Анджелис в верния път. Единственото нещо, което краткотрайният треньор на Кралете се надява да направи обаче, е да помогне на своите играчи да си възвърнат увереността след компликациите през последния месец.

Хилър организира първата си подготовка като треньор в четвъртък, когато Кралете се завърнаха от своя All -Звездна отмора. Това беше първият път, когато тимът беше дружно, откогато Тод Маклелън беше уволнен предишния петък.

Маклелън бе освободен по средата на петия си сезон зад аварийна пейка на кралете, откакто те завоюваха единствено три от последните си 17 мача.

„ Знам, че хората евентуално споделят какво съставляват тактиките и кои неща ще се трансформират? Най-важното нещо за мен, откакто бях с тима, който игра доста добре през първите 24 мача, е да върнем настроението си там, където би трябвало да бъде “, сподели Хилър. „ Защото, в случай че можем да помогнем на тези момчета да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР