ЕЛ МОНТЕ, Калифорния - Жител на Ел Монте излиза публично

...
ЕЛ МОНТЕ, Калифорния - Жител на Ел Монте излиза публично
Коментари Харесай

Кмет, обвинен в отмъщение, изпращане на член на бандата да сплашва жител на Ел Монте

ЕЛ МОНТЕ, Калифорния - Жител на Ел Монте излиза обществено със смущаващи обвинявания против кмета на града Джесика Анкона.

Жителката на Ел Монте Габи Леос излиза обществено със смущаващи обвинявания против кмета Джесика Анкона, обвинявайки я в безмилостна акция за заплашване и възмездие.

Ескалиращата омраза сред двамата повдигна съществени въпроси за границите на властта и отчетността в град Ел Монте.

Конфликтът стартира през 2022 година, когато Анкона изиска втори мандат. Леос, предан публичен деятел и доброволец, твърди, че проблемите й са почнали, когато е разпространявала листовки за среща за сигурността на придвижването.

Кметът на Анкона я е обвинил, че е водила акция за конкурент в нейния регион, което е довело до развълнуван продан.

„ Показах й листовките, а по-късно тя се обърна и сподели: „ Е, не бих го подминала! “ И си помислих, от кое място идва това? " Леос описа по време на скорошно съвещание на Общинския съвет.
В отговор Леос написа мощно дефиниран имейл до кмета и Общинския съвет, изразявайки своите недоволства. Твърди се, че имейлът, включващ позорен език, е бил изпратен от кмета на Анкона до работодателя на Леос, което е провокирало шестмесечно етично следствие.

Леос изрази разочарованието си, заявявайки: „ Да преследвам моя шеф, моето прехранване, тя употребява властта си като кмет, с цел да се опита да изтегли тежестта си, с цел да ме уволни. "

Според правосъдно дело против град Ел Монте и кмета на Анкона, Леос твърди, че неведнъж са се обаждали на нейния шеф, което допуска, че тя е подлагала на критика кмета, до момента в който е била в работно време.

Адвокатът Дейвид Торес Сигрист, който съставлява Леос, акцентира правото да се подлагат на критика държавни чиновници, без да се сблъскват с възмездие.

„ Когато кметът не съумя да уволни клиента ми, тя забрани на Леос да взе участие като доброволец в събития, свързани с града, ” сподели Торес Сигрист. боядисайте бордюра пред къщата й в алено, намалявайки мястото за паркиране. Леос сполучливо се бори против него, като сложи на пауза „ аления бордюр “.

Конфликтът обаче закупи по-тревожен поврат на обществено събитие, когато Леос твърди, че кметът на Анкона е изпратил прочут член на тайфа, неотдавна освободен от федерален затвор, с цел да я сплаши.

При записана среща лицето, забелязано на камерата, се приближи до Леос, поставяйки под подозрение нейния запис. Леос го осведоми за опита на кмета да я уволни и за хипотетичните тактики за заплашване.

Началникът на полицията в Ел Монте Джейк Фишър удостовери самоличността на лицето като „ прочут доказан член на улична тайфа, който неотдавна беше освободен, откакто е бил във федерална затвор за известно време. "

Леос изрази дълбока угриженост за обстановката, поставяйки под подозрение дейностите на кмета.

" Сега прекрачихте толкоз доста линии с мен, тъй като ви нарекох Чола ; тъй като те подлагах на критика за държанието ти? И това е степента, в която ще стигнеш? Кога тя ще спре? " Леос сподели.

Свързахме се с кмета на Анкона за коментар по тази история. Тя отхвърли да разяснява обвиняванията, само че нейните юристи излязоха със следното изказване:

„ В момента Съдът внася искане на нашите клиенти за отменяне на жалбата на ищеца. Няма да имаме повече мнения, до момента в който Съдът не се произнесе по това предложение, само че сме уверени, че обстоятелствата ще поддържат нашата позиция, че няма отговорност от страна на града или кмета. " – Ед Ричардс и Антоанета Хюит

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР