Ел Фанинг се появи на Филмовия фестивал в Кан с

...
Ел Фанинг се появи на Филмовия фестивал в Кан с
Коментари Харесай

Ел Фанинг – новата принцеса на фестивала в Кан

Ел Фанинг се появи на Филмовия фестивал в Кан с втора сполучлива визия.

Обикновено на Филмовия фестивал в Кан визиите на звездите включват обилни и елегантни рокли и тъкмо с такива се появи тази година Ел Фанинг. Последният й аутфит се състоеше от красива рокля с винтидж претекстове в бебешко розово. Моделът беше на Валентино и доста подсети на друга рокля в същия жанр, носена на фестивала. А точно – роклята на Блейк Лайвли, която приличаше на тази от приказките за Пепеляшка.

Потребителите в интернет бързо изпълниха обществените мрежи със съпоставяне на двете визии и оповестиха Ел за новата “принцеса на фестивала ”.

 Ел Фанинг - новата принцеса на фестивала в Кан

Наистина двете визии справедливо бяха сравнявани. Фанинг несъмнено съумя да очарова всички със стилния си избор. Още повече ускори резултата с прическата си от плитки и цветя.

Това не беше даже първата й визия за фестивала, с която очарова феновете си. Предишната вечер тя се появи облечена в сатенена рокля на Диор с още веднъж флорален детайл. Цветът отново беше в розовата гама, която явно звездата си е избрала тази година. През деня беше забелязана в пастелен тоалет още веднъж на Диор.

Когато попитаха актрисата за избора й на облекла тази година, тя сподели, че за нея филмовият фестивал е мястото, на което се демонстрират най-красивите рокли на света, по тази причина и тя самата се е постарала с тоалета си. Не е очаквала сравнението с принцеса или с Блейк Лайвли, в действителност даже не е имала никаква съответна визия, която желала да пресъздаде. Единствената й концепция е била да поддържа дизайнери дами, по тази причина и счита да носи единствено такива рокли.

Разгледайте визията й в галерията. 

Снимки: Profimedia

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР