Ексцентричният бизнесмен и шоумен Митьо Пищова се възстановява от коронавирус

...
Ексцентричният бизнесмен и шоумен Митьо Пищова се възстановява от коронавирус
Коментари Харесай

След втори ковид: Пищова се възстановява с моделки в джакузито

Ексцентричният предприемач и шоумен Митьо Пищова се възвръща от ковид в джакузито на дома си в Арбанаси в компанията на две дами. Това описа самият той пред вестник „ Телеграф ”.

„ Хващаш ме в малко неуместен миг. Преди няколко дни се върнах от Банско, където бях на отмора. Сега се плисвам в джакузито в компанията на две манекенки. Възстановявам се от този новия вирус Омикрон, дето го викат. Преди двайсетина дни ме хвана: хрема, гърло ме боля, имах храчки с кръв и гной. Пих антибиотици, пробиотици, прахчета, парацетамоли, само че в този момент към този момент съм по-добре. Втори път ме хваща за две години. Ама първия път беше доста по-лошо и по-тежко. Сега на топло във водата, с женски милувки знаеш ли какъв брой бързо се оправям. Аз съм мъжага и не могат всякакви „ макрони-макарони ” да ме съборят ”, твърди Пищова.

Последните години се оказаха много тежки за „ любимеца на народа ”. Първо по време на отмора на морето получи тежък инфаркт и лекарите едвам съумяха да го измъкнат от отвъдното. След това пък висока кръвна захар едвам не му докара гангрена и ампутация на двата крайници. Едва възстановил се от това, по време на следващия ваучър ексцентрикът падна от стръмно стълбище и се потроши.

През 2020 година изкара тежък коронавирус, а месец два откакто се излекува от вируса, по време на следващия конкурс за манекенки получил мощен кръвоизлив от дебелото черво. Наложило се незабавно да постъпи в болничното заведение в Хасково, където лекарите едвам съумели да го стабилизират след загуба на над един литър кръв. След всички животозастрашаващи премеждия обаче Митьо Пищова не е изгубил възприятието си за комизъм. Заради тежкото си здравословно положение по съвет на лекарите му се наложило да смъкна над 80 кг и да размени обичаните си мръвки с доста салати, зеленчуци, плодове, чайове и фрешове.

„ Любимецът на народа ” обаче твърди, че диетата не се е отразила на ненаситния му полов вкус и той още продължава да тръшка дамите и да ги пори като риби. „ Е, лекарите ме предизвестиха да не върша колективен секс по цяла нощ, щото сърцето ми можело и да не издържи на напрежението. Затова в този момент го давам по-кротко. В джакузито може да съм с две-три рибки, но по-късно върша секс с една, и то по не повече от половин час. След това наложително отмора и след това може да почна отново изначало. Колкото и да не ме задоволява това, би трябвало към този момент да се вардя, щото не съм млад. Вече съм на 66 години, а пък ми се живее още дълго време. Да се веселя на живота, да задоволявам женичките и да нервирам съпрузите им ”, смее се Митьо Пищова.

Той споделя също, че съжалява за това, че преди време си е губил на вятъра времето и парите да се занимава с политика. „ Не ща и да чуя повече за политика. Само ястие, пиянство и здрав секс. Друго не ме интересува. Винаги съм бил почтен и желая и да завърша живота си по почтен метод. Не да ме ненавиждат хората, че съм им обещавал, пък не съм си извършил обещанията. Искам до края на живота да остана „ любимецът на народа ”, безапелационен е предприемачът шоумен.

Той се заканва, че няма да се даде още на болежките, тъй като още доста дами го чакали на легло, с цел да ги ощастливи. „ Дал съм си дума, че ще преспя с най-малко 4000 дами, остават ми още 250. Дотогава никакво мрене. Здрав, прав и твърд и питонът да е постоянно изправен ”, пожелава си Пищова.

Посрещнал 2022 година в Белград

Той споделя, че е изкарал новогодишните празници в Белград при остарели „ бойни приятели от тези, рисковите години ”. „ За 4 дни струваше над 2000 лева Само на 31 декември в ресторанта кувертът беше 250 евро. Ама аз една стотинка не съм си извадил от джоба. Имам богати и яки приятели, с огромни портфейли и тлъсти пачки, дето всичко ми заплащат и не ме оставят въобще да си бръкна в джоба ”, хвали се „ боляринът ” със страховития прякор.

Дава 100 лева и долни дрехи на миска

Митьо Пищова заяви още, че на 23 февруари във Велинград ще се организира следващият конкурс за мис, проведен от организацията му „ ВИП Моделс ”. В него присъединяване ще вземат „ 15-те най-вървежни и най-яки топмоделки в страната ни ”. Победителката ще получи 100 лева премия, а за всички участнички ще има дарове: козметика, долни дрехи и обувки от международни марки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР