Ексцентричната Божидара Бакалова остава във Фермата, след като елиминира младата

...
Ексцентричната Божидара Бакалова остава във Фермата, след като елиминира младата
Коментари Харесай

Божидара Бакалова остава във "Фермата"

Ексцентричната Божидара Бакалова остава във " Фермата ", откакто отстрани младата гримьорка Анита Гъркова в зрелищен двубой в неделя вечер.

Божидара завоюва стратегически три от петте игри, като по време на последната, дизайнерката изпадна в медитация и съумя да виси от греда повече от 42 минути.

Три пъти повече фенове (А4+) са предпочели да следят втората женска борба за сезона пред музикалното шоу по втората по гледаемост телевизия в същия времеви период, сочат данни на ГАРБ, което обезпечи на „ Фермата “ в неделя вечер 45% дял при цялостната публика и затвърди водачеството на шоуто измежду телевизионните риалити формати този сезон.

Кого избра отпадналата Анита за Фермер на седмицата, гледайте в епизода довечера от 21 ч.

На Арената Божидара влезе със особено основано за случая кимоно. Подкрепа за нея показаха единствено Дарина, Ивона, Марина и Франческа, което не тормози дизайнерката на облекла и тя съумя да завоюва още първата борба с въпроси от Алманаха, която по преценка на втория дуелист Анита носеше минимум точки.

Божидара се оказа по-добра и в стрелбата с прашка, където с 6 изстрела смъкна пет цели.

Фотографската памет на ВИП участничката обаче не съумя да й помогне в третата борба, където двете трябваше да запомнят верните картинки и числа на съответни места на таблото, пълзейки през тиня. Анита се оказа по-бърза в това и надделя съперничката си с два пъти по-добро време.

Загубата на третата борба се оказа решаваща и за изхода от идната, в която падналата духом Божидара се отхвърли от коването на мост, с цел да запази силите си за последната борба, която носи най-голям брой точки.

Тази тактика се оказа сполучлива, тъй като в последното предизвикателство – висене на греда, Анита не устоя и се отхвърли, а Божидара сложи връх с висене в продължение на над 42 минути.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР