Екстремисти, свързани с Иран и Хизбула, са складирали тонове експлозиви

...
Екстремисти, свързани с Иран и Хизбула, са складирали тонове експлозиви
Коментари Харесай

Британските служби пазили в тайна осуетен терористичен заговор в Лондон

Екстремисти, свързани с Иран и Хизбула, са складирали тонове експлозиви в Лондон, преди полицията да разкрие проектите им през 2015 година Случаят обаче е бил непокътнат в загадка, заяви през днешния ден английският в. " Телеграф ". Днес също е и последният период за влизане в конкуренцията за премиерския пост на Тереза Мей.

Според обявата в " Телеграф " през 2015 година по информация, получена от непознато държавно управление, полицията и английското вътрешно разузнаване МИ-5 е разкрило три тона субстанции за експлозиви, месеци откакто било подписано нуклеарното съглашение с Иран. Един човек е бил задържан в Лондон, само че е бил освободен без обвиняване.

Според вестника тогавашният английски министър председател Дейвид Камерън и тогавашната министърка на вътрешните работи Тереза Мей са били осведомени за случая, само че не и останалите депутати в Парламента. Вестникът отбелязва, че задачата може би е била да бъде защитено нуклеарното съглашение.

Днес е и последният период за влизане в конкуренцията за премиерския пост на Мей. Засега претендентите са 11.
Амбър Ръд - министър на труда: Някои от претендентите са прекомерно оптимистични, че ще излезем от Европейския съюз на 31 октомври, без да осъзнават какви могат да бъдат следствията. Затова моята поддръжка отива за външния министър Джеръми Хънт, тъй като той осъзнава провокациите пред нас и може да ги преодолее.Гари Бърд - гражданин на Лондон: В момента не се нуждаем от просто водач на партия, а от някой, който е прочут на международната сцена и това е Борис Джонсън.
Шансовете на Борис Джонсън се правят оценка като " доста положителни " и при букмейкърите той е водещ любимец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР