Екстра Нина разби на пух и прах стереотипа, че певиците

...
Екстра Нина разби на пух и прах стереотипа, че певиците
Коментари Харесай

Екстра Нина се зае да учи езици - slava.bg

Екстра Нина разруши на пух и прахуляк стандарта, че певиците нямат други заложби, с изключение на да държат микрофона.

Фолклегендата скоро ще бъде полиглот. В момента певицата е под карантина в Истанбул. Вместо да почива интензивно, тя заляга над ученето на нови езици. Звездата към този момент приказва чудесно турски, защото живее в мегаполиса от дълги години. Първоначално ходела на уроци, с цел да й е по-лесно да се оправя сама. Екстра Нина поназнайва и британски, а откакто научила турски, се насочила към различен източен език - арабския.

"Страшно съм впечатлена от хубостта на изговора му. Използвам всеки момент да изучавам нови думи и изрази ", споделя тя. Певицата признава, че отделя 4-5 часа дневно за учене. Залегне ли над речниците и помагалата, не отделя очи и за секунда. Тя обаче не се задоволява единствено с арабския и турския, а желае да приказва езика на всяка една от обичаните й страни.

"Мечтата ми е да науча испански и италиански. След като приключа с арабския, се понечвам с тях ", даде обещание звездата, написа България през днешния ден. Тя намира време и за отмора. В момента бизнесът й е блокиран. От няколко месеца Екстра Нина върти заведение в голям хотел, в самия център на Истанбул. Заради строгите ограничения в южната ни съседка ресторантът е затворен.

"Сега обръщам доста повече внимание на себе си. Прочиствам организма си, изучавам нови песни, виждам филми. Човек постоянно намира какво да прави, когато е у дома. Невероятно е възприятието на примирение в душата и упованието на новото бъдеще ", прибавя звездата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР