Експозицията може да се види до 27 мартБюста на премиера

...
Експозицията може да се види до 27 мартБюста на премиера
Коментари Харесай

Монета от съкровище и череп на Хамлет в изложба на “Комиците” и “Столичани в повече”

Експозицията може да се види до 27 март

Бюста на премиера Бойко Борисов, юридически особено за " Столичани допълнително ", монетата, за която се бореха героите в сериала и парчето, локум, с което се задави патриархът на сем. Чеканови в първия епизод на първия сезон. Това са единствено част от експонатите, които почитателите на най-дълго предавания сериал в България “Стоичани допълнително ” и комедийното шоу “Комиците ” опция да прегледат в особено подредена галерия.

Експозицията съдържа фотоси и атрибут от дългогодишната история на продукциите в Дом на културата “Искър ” в квартал Дружба, а искащите да я посетят, могат да го създадат изцяло гратис. Сред експонатите може да се видят също перука на Ненка от скеча “Ненчо и Ненка ”, рокля на принцеса, която почитателите на “Комиците ” са виждали в скеча “Принцесите ”, черепа на Хамлет от сценките “монолога на Хамлет ”. Табела на село Извор, табела на Полицейско ръководство в екранното село също са измежду любопитните предмети в експозицията. Изложбата ще продължи до 27 март.

От предходната седмица в ефира на Би Ти Ви към този момент се излъчват новите сезони на “Комиците и другари ” и “Столичани допълнително ”. Комедийното шоу е в програмата на медията в сряда, четвъртък и петък от 22,00 ч. Епизодите от тринайстия сезон на “Столичани допълнително ” пък са всеки петък от 21 ч. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР