Експлозия разтърси оптично-механична фабрика в град Сергиев Посад, на 50

...
Експлозия разтърси оптично-механична фабрика в град Сергиев Посад, на 50
Коментари Харесай

Експлозия в завод край Москва

Експлозия раздруса оптично-механична фабрика в град Сергиев Посад, на 50 километра североизточно от Москва, заяви ТАСС. Ранени са минимум 16 души, на които се оказва здравна помощ. От взривната вълна са изпочупени прозорци на няколко къщи в разнообразни елементи на града. Местните управляващи потвърдиха за случая в склад с пиротехнически произведения. Причината съгласно незабавните служби не е нахлуване с дрон.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11405
Оптико-механичният цех е водещ разработчик и производител на оптични и оптико-електронни устройства за правоприлагащите органи, индустрията и опазването на здравето, добавя ТАСС информацията.

По-рано кметът на Москва Сергей Собянин заяви в " Телеграм " за минимум два безпилотни летателни апарати, които са били свалени над съветската столица.

По Керченския мост, който свързва окупирания Крим с Русия, придвижването е краткотрайно блокирано. Очевидци настояват в " Телеграм ", че в региона на Севастополския залив има задимяване. Експлозии се чуха преди обяд и в Джанкойския регион Според съветските управляващи на Крим съветският флот организира учения в региона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР