Експертна дискусия на тема „Бъдещето на съвместни високотехнологични компании между

...
Експертна дискусия на тема „Бъдещето на съвместни високотехнологични компании между
Коментари Харесай

Обсъждат съвместните иновации на България и Япония на експертна среща в София

Експертна полемика на тематика „ Бъдещето на взаимни високотехнологични компании сред България и Япония “ ще се организира в София.

Обдъждането е част от програмата на 34-тите Дни на японската просвета в България и ще включва значими тематики като „ Възможно ли е японски високотехнологични компании да припознаят български сътрудници за разширение на своя бизнес “ и „ Възможно ли е българското присъединяване в EXPO 2025 OSAKA KANSAI да даде нов подтик на двустранните връзки, основани на нововъведения “.
Организатор на панелната полемика е Клуб „ Приятели на Япония в България – Нихон Томоно Кай “.

Дискусията е подбудена от обстоятелството, че българо-японските стопански връзки имат дългогодишна история. В предишното са били извънредно дейни, изключително в областта на нововъведенията. Японският жанр и просвета на ръководство са модел на бизнес държание за доста български мениджъри.
„ Освежаването на двустранните връзки сред дребния и междинен бизнес в разнообразни браншове и българския народен приоритет за иновационна и цифрова промяна на стопанската система ни са предпоставки за по-активни връзки сред страните ни “, считат уредниците от Посолство на Япония и Нихон Томоно Кай - Клуб “Приятели на Япония в България”.

СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР