Експертите от цял свят са единни, че резултатът от руската

...
Експертите от цял свят са единни, че резултатът от руската
Коментари Харесай

Владимир Миленски: Руската армия вече е втора не в света, а в Украйна

Експертите от целия свят са единни, че резултатът от съветската експанзия в Украйна е военна злополука за Русия. Това съобщи в студиото на Нова ТВ полковникът от запаса Владимир Миленски, член на Атлантическия съвет на България.

Следим загубите на военна мощ, за които осведоми украинското командване. В такива условия постоянно има известно преувеличаване, само че когато се приказва за над 15 хиляди убити съветски бойци, това значи, че имаме най-малко 25 хиляди ранени, заболели или изчезнали. Руснаците занапред ще почнат да виждат по градовете си от ден на ден осакатени хора от тази война, предвижда Миленски. Той е безапелационен, че времето несъмнено е на страната на Украйна, тъй като Русия води война на непозната територията, тя е завоевател и противник, на тази територия тя е зложелател за всички поданици.

Руската война в Украйна даде на света ясна визия, че с паради и демонстрации не се основава мощна и боеспособна войска. До скоро се приемаше, че съветската войска е първа или втора най-силна в света. Но през днешния ден към този момент е ясно, че този мит е разрушен, съветската войска е втора в Украйна. От тук би трябвало да си вършим и ние изводите за това, по какъв начин да модернизираме нашата войска и да я превърнем в същинска натовска, добави специалистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР