Експерти обявиха ще оцелее ли сглобката или ще се разпадне.Нормално

...
Експерти обявиха ще оцелее ли сглобката или ще се разпадне.Нормално
Коментари Харесай

Експерти: Сглобката няма да се развали след изборите

Експерти оповестиха ще оцелее ли сглобката или ще се разпадне.

Нормално е Ваня Григорова да изиска преброяване на гласовете. Разликата е извънредно дребна - 4800 гласа за 1,5 млн. гласоподаватели в София е доста дребна разлика. Никога не е било. Имаме ниска изборна интензивност. В някаква степен има мъчно признание на легитимността на този избор, счита журналистът Валерия Велева в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите ѝ ниската изборна интензивност демонстрира, че партиите са изгубили доверие. " Имаме съвсем делегитимация на партийната система ", посочи Велева.

Пред Bulgaria ON AIR социологът доцент Алексей Пампоров изясни, че не става въпрос за редом броене в деня на вота, а се прави бързо отброяване.

" Независимо от това какво ще реши съдът, можем да признаем, че госпожа Григорова е спечелилият на тези избори. Изборите започнаха при един сякаш мощен мач. Предварителните прогнози бяха за 65 на 35. Никой не искаше да става претендент на ГЕРБ. Това беше парещ картоф. Хекимян се хвърли самоуверено ", на мнение е доцент Пампоров.

" Васил Терзиев беше пластмасов. Не те караше да го припознаеш като собствен избор. Няма дясно на тези избори. Това е другият огромен извод. Лидерът на ГЕРБ обърка своите гласоподаватели. Днес Борисов си получи " заслуженото " и то персонално от Васил Терзиев, който му благодари за единствения глас, който е дал за него. В персонален проект, в случай че има някой, който е изгубил в тези избори, това е Бойко Борисов. Той видя неосъществени личните си проекции. Провал с Антон Хекимян ", проучва Велева.

Общинските препоръки в цялата страна са шарени, означиха гостите.

" Трябва да има виртуозно майсторство на кмета, с цел да може да събира болшинство. Христо Иванов през днешния ден беше доста умен. Не имам вяра, че сглобката ще се скапе ", съобщи Велева, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР