Експерти казаха кои зодии могат да очакват неочаквани финансови победи.

...
Експерти казаха кои зодии могат да очакват неочаквани финансови победи.
Коментари Харесай

Астролог посочи четири зодии, чиито усилия ще се изплатят щедро през март

Експерти споделиха кои зодии могат да чакат непредвидени финансови победи. Според астролога Михаил Филоненко през март 2024 година ще настъпят съществени промени в живота на представителите на всяка зодия. Някои ще съумеят да излязат от нескончаем интервал на застоялост, до момента в който други, в противен случай, ще се сблъскат с трудности.

В интервю за Пети канал специалистът изясни, че този месец върху нас ще се стовари силата на Тъмния Сох, едно от шестнадесетте тотемни животни от славянския хороскоп. Тези сили ще поемат законните си права на 20 март.

За да реши степента на въздействието му върху света, астрологът предлага да си напомни събитията отпреди 16 години.

„ През 2008 година имаше рецесия във финансовата система. Тук идва повторението. Следователно това може да засегне хората, които работят с пари “, означи специалистът.

В същото време март 2024 година ще протече доста добре за представителите на четири зодии.

Този месец Ракът ще бъде измежду любимците на ориста. Ръководството ще оцени високо тяхната работа и ще инициира разпространение и присъединяване в обещаващ план.

Астрологът предлага да не се страхувате от компликации и огромни суми пари в сметките си. През март 2024 година Раците ще могат да се насочат на непланирано пътешестване. Това може да е къса почивка или бизнес пътешестване.

Девите също ще се радват на благоволението на ориста през март 2024 година. Всички вихри и безпорядък на това време ще ги заобиколят.

Астрологът предлага да не се страхувате да поемате какъвто и да е бизнес и да вършиме най-смелите проекти. Педантичността и постоянството ще оказват помощ по този въпрос, защото вниманието към детайлите в този миг ще донесе най-големи дивиденти.

През март 2024 г. Скорпионите ще получат плодове за своите минали старания. Инвестираните преди този момент старания ще се изплатят обилно.

Представителите на тази зодия могат да разчитат на огромни облаги и преференциални оферти за работа през март 2024 година.

Стрелците ще изпитат прилив на жизнеспособност през март 2024 г. В сферата на парите ще пристигна дълго чаканата изясненост и осъзнаване на вашия път.

По това време се предлага да започнете да планирате и изучавате детайлите и едвам по-късно да се заемете с решаването на проблеми. Препоръчително е да останете гъвкави и отворени за смяна, с цел да преодолеете всички компликации.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР