Експертът по диетично хранене д-р Георги Гайдурков е ученик на

...
Експертът по диетично хранене д-р Георги Гайдурков е ученик на
Коментари Харесай

Д-р Гайдурков ни даде силен коз срещу вируcа: Пийте чай с конфитюр

Експертът по диетично хранене доктор Георги Гайдурков е възпитаник на Лидия Ковачева. Нутриционистът лекува единствено с смяна в метода на хранене. Д-р Георги Гайдурков е приключил медицина, специализирал е нутрициология. Завършил е и магистратура по логика на психиката. Работил е в наложително звено и бъбречно поделение към МБАЛ „ Христо Ботев “ – Враца, и 12 години в Центъра по хемодиализа към МБАЛ „ Св. Анна “ – София. За себе си споделя: „ Аз не съм врач. Това, което упражнявам, е строга научна медицина. “

В своя фейсбук профил доктор Гайдурков разгласява просторен коментар, в който дава уточнения и препоръки във връзка с ковид. „ Минаха повече от осем месеца и никой не може да изясни какво върлува по планетата. Никой не седна да изясни от кое място се взе този вирус, та по този начин мори хората. 1978 година – 5-и курс по медицина: К-вирус и признаци – болежка в главата, болки в ставите, кашлица, по-рядко поразяване на бели дробове и чревния тракт. 1978 година – професори и учени знаят за К-вируса и са го изследвали. Интересното е, че по-късно 40 години НИКОЙ не е чувал за него. Защо?

От учебника по биология за седми клас знаем, че към нас и в нас има микросвят. Освен нас, толкоз мощни, има също толкоз мощен, само че незабележим микросвят. Този микросвят има лична подчиненост. Много години отпред на този микросвят са били бактериите. Основно е имало бактериални инфекции. От известно време съвсем не се среща бактериална зараза. Вече няма салмонелоза и дизентерия, а ротавирус. Ако имате конюнктивит, то той е все по-малко стрептококи, а повече аденовирус. Виждаме, че все по-малко бактерии има, само че наизлязоха вирусите. Защо бактериите са все по-малко? Ами индивидът измисли антибиотиците. С медикаментите индивидът се набърка в този микросвят. Човекът смачка бактериите, а те бяха най-силни в този микросвят. Като котките и мишките. Махнахме котките и излязоха мишките “, написа доктор Гайдурков.

„ Най-силният вирус бе грип. Сега ние се отнасяме към грипа като към нищо си. Свикнали сме. А преди? Края на 70-те докторите с смут посрещаха грипа. Навремето лекарите от поликлиниките, всеки един от тях, е ходил по над 20 адреса дневно при инфектиран от грип! Всяка поликлиника си имаше епидемиолог. Всяка заран този епидемиолог изяснява на лекарите – ние нямаме и няма да имаме лекарство срещу грип, само че имаме имунитет! Какво е имунитет: температура над 38,6 градуса! Само над тази температура организмът стартира да създава интерферон! И за всеки човек той е друг по отношение на неговия си организъм! Не може да бъде импортиран извън! “, разяснява още лекарят.

„ И още при започване на тези епидемии се вижда, че човек, който не е свалил принудително температурата, на петия ден към този момент отива на работа оздравял! И постоянно, в случай че най-малко веднъж си взел лекарство за побутване на температурата, се получавали затруднения от грипа! “. Докторът дава уточнения и по какъв начин протича новата болест. „ Това е дълга зараза! Средният период на инфекцията е от 14 до 30 дни! Това не са затруднения! Това е естествената картина на протичане на инфекцията. При грипа 5 дни, а при К-вирус – от 14 до 30 дни, и това е обикновено. Другата естествена клиника при К-вируса е вълнообразието – ден 39,5, ден 37,2, на идващия ден отново 39,5 и след това отново 37,2. Казано по народному – ту умираш, ту се излекуваш. Тази вълна може да е друга при някои пациенти, само че постоянно я има “, коментира експертът.

„ Как стартира всичко? При всички са едни и същи признаците – като при елементарен грип. И огромната част от пациентите по номенклатура са здрави! Заболяването стопира. Организмът е победил. Обаче има една специфичност! През това време ПИ-СИ-АР пробата става позитивен! Когато клиниката е разгъната, то този тест може да е негативен. Защо? Ами вирусът се е спуснал надълбоко надолу, а пробата се взема от носоглътката. А когато човек оздравява, той стартира да изхвърля този вирус и по този начин този тест става позитивен. Какво се случва нататък? При множеството хора тези пет дни са задоволителни – гадно, неприятно, поочукан, само че всичко завършва. Ако инфекцията се развие, то се разпростира и цялата клиника. И към този момент всичко зависи до каква степен ще се спусне вирусът в тялото! В нашия организъм има от 2 до 5 кг бактерии. Това са нашите вътрешни поданици, които се грижат за нашето здраве. 90% от имунитета на човек е в корема или стомаха.

Ако слабото място са дробовете, вирусът там отива. Ако е коремът, той се спуска в корема. Има случаи, където поразява ушите. Просто слабото място е там. И тук идва значимият въпрос: какво вършим? Сега ще напиша нещо, което множеството от вас няма да схванат. Пием чай с конфитюр! Както преди по време на грипа. Ползваме бабините секрети. Не се паникьосвайте! В никакъв случай! Когато се включи суматохата, автоматизирано се изключва мозъкът “, поучава доктор Гайдурков.

Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР