Експертът по антитероризъм Славчо Велков коментира тежкия инцидент с автобуса

...
Експертът по антитероризъм Славчо Велков коментира тежкия инцидент с автобуса
Коментари Харесай

Славчо Велков за Омар: Това момче е дезертьор, най-вероятно от армията на Сирия

Експертът по антитероризъм Славчо Велков разяснява тежкия случай с рейса с бежанци, който прегази двама български служители на реда и ги умъртви на място.

" Очевидно Омар от град Кумани, Сирия не е на възраст 15 години, даже по оценка на вторичните полови белези. Никакъв проблем до момента не беше да се откри възрастта му и той да бъде съден по друга процедура. Защо ще питат Сирия? Защото нямаме дипломат там. Това момче е беглец, допустимо е и от армията на Сирия. Него го устройва да каже това, което чуваме. Искам да ви кажа нещо друго - за безхаберието на страната и за това какъв брой сме беззъби като система за сигурност. Защото доста бързо погребахме тези момчета, някаква оставка беше призната, министърът сподели, че страната ще отговори на оповестената война с цялата си мощност. С коя мощност? С тази, с която ще бъдат наказани тези стотици, които са хващани на границата? ", попита той.

" Този рейс с подправени холандски номера, разхлопан, продаден и препродаден, идва от Харманли - минава 80 километра да отиде до Бургас. Е по какъв начин не го видяха, и то в границата зона, този рейс. Как стана по този начин, че един час този рейс беше безусловно ескортиран от патрулни коли коли на гранична полиция и не съумяха да провеждат да го спрат на входа на Бургас ", учуди се Велков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР