експерт, научи агенция BulNews. Вакантната позиция е в отдел Контрол

...
експерт, научи агенция BulNews. Вакантната позиция е в отдел Контрол
Коментари Харесай

РИОСВ-Монтана търси старши експерт, дават добра заплата

експерт, научи организация BulNews. Вакантната позиция е в отдел Контрол на околната среда, направление " Комплексно попречване, надзор на замърсяването, екологична отговорност и доброволни задължения ".         
Бъдещият чиновник реализира предпазен, настоящ и следващ надзор  за осъществяване на действия по използване на националното и европейското законодателство. Той дава отговор за ръководството на химикали, заплахата от повреди, разрешителните за употреба на съоръжения и уреди, както и за попречване и премахване на екологични вреди. Той също по този начин прави инспекции по сигнали и тъжби и управлява осъществяването на дадените наставления. Изготвя експертни мнения и поддържа база данни на обектите, подлежащи на надзор. Експертът извършва и други задания от настоящ темперамент, предоставени от шефа на РИОСВ- Монтана и началника на отдела, свързани с активността Инспекцията.
Мераклиите за поста би трябвало да са приключили висше обучение в специалностите инженерна химия, химия, биотехнологии или екология. Изисква се и най-малко 1 година професионален опит. Задължителна е компютърната просветеност и умеенето за прилагане на профилирани осведомителни системи в региона на околната среда.
Заплатата за поста варира от 780 до 1700 лева, като се дефинира според от квалификацията и професионалния опит на претендента.
Документи се подават в период до 13 февруари, като утвърдените претенденти ще преминат през тест и изявление. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР