Вижте драматичен момент, в който полицията арестува бившата съпруга на Джаред Брайдън за убийството му

...
ЕКСКЛУЗИВНО – Полицията е показана как щурмува дома на Шана
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО – Полицията е показана как щурмува дома на Шана Гарднър-Фернандес във Вашингтон миналия четвъртък пред очите на разплаканата й майка и 12-годишни близнаци в драматичен кадри от телесна камера, получени от Fox News Digital.

35-годишната Гарднър-Фернандес беше арестувана малко преди 9 сутринта в Западен Ричленд по заповед за предполагаемо организиране на фаталната стрелба по бившия й съпруг, изпълнителен директор на Microsoft Джаред Брайдън , 16 февруари 2022 г. в Джаксънвил Бийч, Флорида.

„Заповед! Полиция!“ Агентите на ATF могат да бъдат чути да викат, докато бодикамерите на полицаи от Западен Ричленд записват нападението.

Докато Гарднър-Фернандес е с белезници в дома й за 1 милион долара, майка й, Шели Гарднър, е показана да ридае на стол извън входна врата.

"Мога ли да бъда с децата или можеш ли поне да изведеш децата при мен?" Гарднър, носещ черна бейзболна шапка, потник и панталони за джогинг, пита полицай.

Децата на Гарднър-Фернандес не се виждат на кадрите, но могат да се чуят камера.

Гарднър, собственикът на мултимилионна компания за хартиени изделия Stampin' Up!, е подкрепяла финансово дъщеря си през по-голямата част от живота й, като е осигурявала месечна стипендия и я е купувала дома в Западен Ричленд в края на миналата година.

Съдебните регистри показват, че през май Гарднър е кандидатствала за настойник на близнаците, което предполага, че е знаела, че арестът на дъщеря й е неизбежен.

Стените се приближават към Гарднър-Фернандес, откакто бившият й съпруг и баща на близнаците й беше застрелян пред очите на 2-годишната му тогава дъщеря Бексли.

Той току-що беше излязъл близнаците в къщата на Гарднър-Фернандес, след като ги заведе на вечеря и се отправи към вкъщи при втората си съпруга, Кирстен Брайдган.

Разработчикът на софтуер, който споделя Бексли и Лондон, сега на 2 , с Кирстен, беше примамен от колата си от гума, поставена по средата на пътя.

Въпреки че Гарднър-Фернандес и Брайдън се разведоха през 2015 г., след като тя предполагаше, че е имала афера с личен треньор, те продължиха да спорят в съда за финансите и попечителството над близнаците до убийството му.

В кадрите на телесната камера Гарднър-Фернандес, облечен с тениска, шорти по пижама и без обувки, изглежда зашеметен и гледа безизразно тя чака на стол пред дома си близо до двама агенти на ATF с автомати.

В целия кадър тя е изключително учтива и услужлива.

Майка й влиза вътре, за да намери дънките й, докато Гарднър-Фернандес безгрижно дава инструкции на дъщеря си.

„Имате поръчки в Instagram, които аз управлявам вместо вас. Имате заповеди. Така че просто нека баба ти помогне да влезеш — казва тя, преди да се чуе намесата на сина й.

„Къде са дънките ти, мамо?“ пита той без нотка на емоция.

< p>Дъщеря й се обажда: „Знам къде са.“

ГЛЕДАЙТЕ АРЕСТА НА ГАРДНЪР-ФЕРНАНДЕЗ

След като се преоблече в чифт скъсани дънки , Гарднър-Фернандес може да бъде чута да казва „Обичам те“ на децата си, докато е ескортирана до полицейска кола.

Кирстен каза пред Fox News Digital, че въпреки че е благодарна за ареста на Гарднър-Фернандес, тя е с разбито сърце за близнаци.

„Не мога да си представя какво трябва да чувстват и мислят те“, каза тя. „Те загубиха баща си преди година и половина заради хладнокръвно убийство, а сега станаха свидетели арест на майка им. Иска ми се с всичко, което можем да бъдем там, за да ги подкрепим и да им дадем любовта, която баща им би искал да им даде в този момент."

Офицери от Западен Ричленд откараха Гарднър -Фернандес в местното полицейско управление, където е била закопчана с белезници за метален парапет в стаята за разпити повече от час.

Когато полицай се връща, за да я отведе в затвора на окръг Бентън, очите й изглеждат червени и подпухнала на кадрите.

Докато китките й са с белезници зад гърба й, тя пита дали трябва да подреди масата.

„Чувствам се зле. Искаш ли да взема това и да го изхвърля в кошчето?", казва тя.

"Не, ние ще го вземем вместо вас", отговаря полицай.

След като тя е придружен обратно до полицейския автомобил, полицаят се извинява за жегата.

„По-трудно е за вас, момчета, като носите всички тези неща“, казва тя съчувствено, преди той да затвори вратата на задната седалка.

Мелиса Нелсън, държавен прокурор на Четвърти съдебен район на Джаксънвил, обяви миналия четвъртък обвинението срещу Фернандес на Гарднър за убийство първа степен, заговор за извършване на убийство първа степен и обвинения в застрашаване на деца.

Новият съпруг на Гарднър-Фернандес , Марио Фернандес и бившият му , който беше стрелецът, вече бяха обвинени по случая.

Нелсън каза, че иска смъртна присъда срещу Гарднър-Фернандес и нейния съпруг, докато Тенон сътрудничи. Гарднър-Фернандес се бори срещу екстрадиция от Вашингтон.

След убийството Гарднър-Фернандес прекъсна всякакъв контакт между семейството на Брайдън и близнаците.

Миналата седмица Кирстен помоли Гарднър да им позволи връзка отново.

„Ние сме тяхното семейство. Ние ги обичаме. Молихме се за тях всеки ден през последните 547 дни, откакто бяха откъснати и изолирани от нас“, каза тя пред репортери.

Джулия Бонавита от Fox News допринесе за този репортаж.

Вижте коментари
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР