Ексклузивни кадри на тайник със SIM карти, който откри в

...
Ексклузивни кадри на тайник със SIM карти, който откри в
Коментари Харесай

Ексклузивно ВИДЕО: Откриха тайник със SIM карти на родни ало измамници в Румъния

Ексклузивни фрагменти на тайник със SIM карти, който откри в Румъния, откакто наблюдава група телефонни измамници, сподели следствие, излъчено в предаването "Неделята на NOVA ".

Две години, откакто в редица свои следствия малкия екран сподели щаб квартирата на ало мафията в Букурещ, в този момент екипът на медията се връща там, с цел да направи още по-големи разкрития за телефонистите въртачи от Ветово, Горна Оряховица, Павликени, Камен и Левски.

И в случай че преди хотелите, в които отсядаха телефонните въртачи, бяха към пазара „ Червения дракон”, в този момент те бяха открити още веднъж в покрайнините на града, само че този път наемат цели жилища, с цел да не бъдат обезпокоявани от никого.

На едно от местата „ работи” групата на Янко Янакиев-Яни и Петър Алексиев-Трепача. Яни бързо се прибира в България. Той и групата му са измамили стара жена от София. По информация на NOVA, тя дала на мулето им 200 000 лв..

До момента дамата не е подала тъжба в полицията и проверяващите не знаят за тази машинация.

Яни пък си потегля от Румъния, с цел да харчи парите по нашето Черноморие. Останалите виждат софийския номер на автомобила и бягат с бус. Освобождават бързо хотелите, които са наели. Действието се развива за няколко минути. Оставят една от колите си в Букурещ.

На към 300 км от румънската столица - в Крайова, екипът открива група от Камен – (Димитър Парушев, Атанас Янков и Топчо Янакиев) и тази на Пламен Парушев-Стържито, Янко Димитров и Пешо Димитров. Въртят от апартамент.

Заснети са, до момента в който мамят следващата си жертва. Явно съумяват, тъй като напущат жилището умерено. Потеглят и стопират при отбивка, на която е оставен тайник.

В него оставят 14 SIM карти и акумулатори за телефони. Подобен тайник досега не е намиран от проверяващите. Картите са предадени в плевенската полиция, а по-късно са върнати в Румъния, с цел да бъдат извадени номерата на всяка карта и всичко да бъде оставено, както е било.

Разследването сподели още, че групата минава границата, без това да бъде маркирано някъде. Тарифата да не те чекират била 200 евро.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР