ЕКСЪТЪР, Ню Хемпшир — Бившият президент Доналд Тръмп направи огромна

...
ЕКСЪТЪР, Ню Хемпшир — Бившият президент Доналд Тръмп направи огромна
Коментари Харесай

Доналд Тръмп прогнозира да задържи Ники Хейли, да спечели първичните избори в Ню Хемпшир

ЕКСЪТЪР, Ню Хемпшир — Бившият президент Доналд Тръмп направи голяма крачка по-близо до третата си поредна републиканска президентска номинация във вторник, като задържа някогашния губернатор на Южна Каролина Ники Хейли да приключи дубъла Айова-Ню Хемпшир.

С едвам 18% от предстоящите гласове, Тръмп водеше Хейли с под 10 процентни пункта - по-малък марж, в сравнение с множеството социологически изследвания допускаха, че той ще завоюва, в случай че влезе в първичния ден.

77-годишният Тръмп влезе в надпреварата Granite State преди малко, откакто победи губернатора на Флорида Рон ДеСантис с близо 30 точки в събранието в Айова предходната седмица.

След първичната си победа, някогашният президент беше в допълнение подсилен от повече утвърждения – в това число от DeSantis, откакто водачът на Sunshine State отпадна от конкуренцията в неделя.

Както в Айова, лагерът на някогашния президент възнамеряваше да не остави нищо на случайността, като самият Тръмп сподели на поддръжниците си да излязат в г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР