Екранният д-р Василев или актьорът Александър Алексиев отвори вратите на

...
Екранният д-р Василев или актьорът Александър Алексиев отвори вратите на
Коментари Харесай

Зад Дебелите Завеси! Вижте Първи Уникалния Дом На Д-Р Василев От Откраднат Живот! Ще Ти Паднат Очите! Снимки!

Екранният доктор Василев или артистът Александър Алексиев отвори вратите на новия си дом. Като едно същинско актьорско семейство той и половинката му Яна Титова към този момент били сменили няколко жилища чартърен до момента в който най-после съумели да си основат свое приказно местенце.



Още щом влезеш в жилището им се усеща оная артистичност, която те сграбчва освен тъй като и двамата са артисти, само че и поради любовта им към музиката от винила. Тук можеш да усетиш духът на освободената душа, която има най-смелите фантазии.



Алекс разкрива, че когато с Яна видели този остарял софийски апартамент незабавно почувствали, че би трябвало да е техен. Въпреки че към този момент били оставили капаро за различен.



Жилището им харесало освен като място за живеене. Локацията му била доста комфортна. Наоколо гъмжало от дребни ресторантчета и магазини, а и театрите били наоколо. Единствено ги тормозило, че липсва повече светлина по тази причина събарят една стена, която дели стаите от кухнята.



Така се получава светлата дневна зона, а и се освобождава място да посрещат повече другари. Веднага си показали с какви цветове ще боядисат стените и по какъв начин ще запазят остарялата дограма, предават от blitz.bg.

Алекс и Яна сами боядисали стените както им харесва. Премахнали плочките от пода и ги сменили с ламинат. А дъщеричката им Ая сама харесала в какво легло да спи. Избрала го задоволително огромно с цел да побира и мама и баща, когато се наложи да я приспиват. А таблата му е толкоз шарена, че не наподобява по нищо на общоприетите кревати за деца.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР