Екосистемата на TRON (TRX) продължи да се разраства и се

...
Екосистемата на TRON (TRX) продължи да се разраства и се
Коментари Харесай

Криптовалути, които да наблюдавате тази есен: TRON , VC Spectra, Toncoin

Екосистемата на TRON (TRX) продължи да се разраства и се трансформира във втория по величина блокчейн във връзка с TVL през август.

Според мнозина VC Spectra (SPCT) предефинира стартирането на планове, защото предварителната ѝ продажба, която е в стадий 3 се изстреля към безумни облаги от 220% . От друга страна, Toncoin (TON) устоя на мечия пазар след стартирането на Telegram Apps Center .

Експертите дефинират TRON (TRX), VC Spectra (SPCT) и Toncoin (TON) като най-хубавите криптовалути за покупка в този момент през септември. Нека разберем за какво.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Екосистемата на TRON (TRX) се разраства, с цел да помогне в битката с крипто зимата

Екосистемата на монетата TRON се разраства бързо с повишаването на приемането на блокчейн. На 18 август беше оповестено, че 49% от всички транзакции на USDT се правят в блокчейна на TRON (TRX).

Според отчета “ Messari’s State of L1 in Q2 2023 “, TRON (TRX) се е трансформирала във втората по величина екосистема във връзка с TVL . На 22 август TRON (TRX) и Curve Finance подписаха съглашение за партньорство. На 28 август общият брой на сметките в екосистемата за монети TRON набъбна до 181 милиона .



Масивният напредък на екосистемата оказа помощ на монетата TRON да се пребори с мечия пазар. Цената на TRX се увеличи с 8.3% от $0.072 на 18 август до $0.08058 на 13 септември. В резултат на това специалистите назовават TRON (TRX) една от най-хубавите монети и имат позитивна прогноза за цената на TRX.

Всички погледи са ориентирани към VC Spectra (SPCT): вложителите чакат облага от 220%

Иновативната платформа за хедж фондове, търговия и ръководство на активи VC Spectra (SPCT) е изцяло децентрализирана и демократична. Тя отстранява бариерите за влизане, свързани с криптовалутите, като географско местонахождение, механически знания и финансово положение.

VC Spectra (SPCT) употребява най-хубавите рискови капиталисти, с цел да избере най-хубавите DeFi планове и нови ICO, в които да влага. Като употребява смарт контракти и изкуствен интелект , VC Spectra (SPCT) автоматизира процеса на вложение и търговия.

Печалбите, генерирани от VC Spectra (SPCT) , са изцяло транспарантни, етични и устойчиви. VC Spectra (SPCT) употребява хеджиране, диверсификация на портфейла и други практики за ръководство на риска, с цел да отбрани облагите.

Функционалният токен на VC Spectra е токен, построен по BRC-20 стандарт . Понастоящем, в границите на стадий 3 на обществената предварителна продажба , цената на токена SPCT е $0.025 за токена . Инвестиралите в предварителната продажба от трети стадий ще получат 220% възвръщаемост след краят ѝ, защото SPCT ще доближи $0.08 за токен .

Освен това VC Spectra (SPCT) изплаща  дивиденти на потребителите по време на предварителната продажба. Следователно, VC Spectra (SPCT) може да бъде избрана като най-хубавата криптовалута за покупка, съгласно специалистите.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Toncoin (TON) се обрисува като изключение от мечия пазар

На 11 август Toncoin (TON) и NOWPayments подписаха партньорство. Благодарение на партньорството бяха основани “ Harmonius Fusion ” на NFT и блокчейнът на TON .

На 14 август фондът TONcoin влага в стартовия блок на Toncoin ( TON ). На 16 август приложението TOKEN2049 проработи в действително време в блокчейна на Toncoin (TON). Освен това центърът за приложения на Telegram беше въведен от Toncoin (TON) на 17 август.

В резултат на тези събития Toncoin (TON) нарастна с 32% от 11 август насам. Цената на Toncoin (TON) се увеличи от $1.25 на 11 август до $1.88 на 13 септември, което отразява и над 10% растеж за деня. След като Toncoin (TON) се трансформира в един от водещите алткойни, специалистите са бичи настроени към него, дружно с TRON (TRX) и VC Spectra (SPCT).

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР