Екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро заяви, че няма да спира строежа на

...
Екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро заяви, че няма да спира строежа на
Коментари Харесай

Ревизоро няма да спре строежа край Алепу, ще има много хубав хотел

Екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро съобщи, че няма да стопира градежа на ваканционното населено място край местността Алепу, което се възнамерява да се построи над и пред в този момент вдиганата подпорна стена, разбунила обществеността в Созопол и цялата страна. " Ще изчакам прокуратурата и системата да се произнесат ", сподели той във вторник, ден откакто прокуратурата внесе митинг в Бургаския съд против издаденото позволение за градеж. Държавното обвиняване желае то да бъде оповестено за незначително, защото в него са осъществявани промени и възложителят на плана бил изменен.

" Няма да спра плана, в случай че това ме питате, знам, че това ви е копнеж на всички - да вървя като една екологична бухалка и да спирам на кой каквото не му харесва ", съобщи министърът на околната среда и водите Емил Димитров пред медии в Бургас след подписването на контракт за финансиране от оперативна стратегия " Околна среда " на интегриран воден план на територията на региона.

" Няма да спра плана... Всичко, което е трябвало, нашите хора са го създали. Чакаме мнение и системата да се произнесе. Видях го по малкия екран, доста забавен обект. Не ми наподобява на защитна стена, допускам, че пред него има и хотел. Може би по план ще е доста прекрасен. Има си вложители, дано те кажат какво е проектирано и какво е направено ", сподели още той. По думите му на всички места по Черноморието, където се строи, има неодобрение.

Ревизоро се ядоса, че го занимавали единствено с това коя била дамата на проектанта (външният министър Екатерина Захариева е брачна половинка на проектанта на оборудването и комплекса Ангел Захариев – б.ред.), или тъщата на охранителя.

" Ако някой ще се произнася, това би трябвало да е вложителят. Вие ме занимавате с това кой проектирал канализацията, на кой не му харесал изгледа ", продължи екоминистърът
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР