Екипи на РДПБЗН-Пловдив извозиха до депото за опасни материали в

...
Екипи на РДПБЗН-Пловдив извозиха до депото за опасни материали в
Коментари Харесай

МВР с извънредни разкрития за мистериозната случка край река Марица

Екипи на РДПБЗН-Пловдив извозиха до депото за рискови материали в село Цалапица 6 празни варела, открити през вчерашния ден в коритото на река Марица в града. Това обявиха от Министерство на вътрешните работи във връзка мистериозната преживелица в Пловдив.

Блиц припомня, че по-рано през днешния ден се  появиха фрагменти, които демонстрират по какъв начин мъже, облечени в особено защитно облекло, вадят варели от реката .

При направена инспекция на място е открито, че те са били употребени за предпазване на химикал, посредством който се одорира пропан-бутан, прецизираха от Министерство на вътрешните работи. 

„ В хода на инспекцията, взаимно с екипи на ОДМВР-Пловдив, в пункт за изкупуване на метали, намиращ се наоколо, са открити още 10 идентични варела, само че херметически затворени, които също са депонирани в Цалапица “, допълват от силовото министерство.

При направените замервания на място – и в реката, и в пункта, няма диря от замърсяване. Работата по изясняване на случая продължава.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР