Екипът, с който тръгваме на поредните парламентарни избори, е разнороден

...
Екипът, с който тръгваме на поредните парламентарни избори, е разнороден
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Тръгваме към парламента без партийни кадри

Екипът, с който тръгваме на следващите парламентарни избори, е хетерогенен и формиран от хора с разнообразни специалности, само че хора с биографии. Сред тях няма нито един партиен кадър, както е в листата на доста от по-големите партии. С тези хора считаме да отстояваме и пазиме патриотизма в Народното събрание и да представляваме почтено Бургаска област, като спомагаме за развиването на района. Това сподели водачът на Националния фронт за избавление на България и лидер на листата за 2 МИР-Бургас на Коалиция „ Патриотичен фронт – НФСБ, БДС-Радикали “ и БНДС „ Целокупна България “ Валери Симеонов.

Както Флагман.бг заяви, Коалицията записва листата си в РИК-Бургас. В нея вземат участие хора с ярки биографии, експерти в разнообразни области.

Валери Симеонов акцентира, че обединението влиза в предизборната конкуренция със самочувствието на екип от хора, които добре познават работата на Народното събрание, както и опциите на изпълнителната власт за осъществяване на поставените цели и решение на наболелите проблеми. А с досегашната си активност на политическата сцена партиите, влизащи в състава на „ Патриотичния фронт “, са потвърдили, че безкористно и безрезервно работят за добруването на елементарните хора и на България.

" Познавам слабостите на системата, само че и знам какви са опциите ѝ за реализация на цели, които са ясни и поредни. Мисля, че с сътрудниците сме потвърдили, че реализираме поставените цели и сме единствената партия, която го прави освен без разходване на колосални държавни запаси, само че съвсем без средства. И резултатите, дръзвам да кажа, трансформираха модерна България ", съобщи Симеонов.

Защитата и опазването на сигурността на страната, повишението на приходите, битката със сивата стопанска система, бяха единствено част от дейностите, която патриотичната партия предприе в 44-ия парламент.

" С други думи – достиженията ни са тези, които ни дават вътрешната увереност и самочувствието да се явим на тези избори. Вярваме, че най-накрая българският гласоподавател ще направи своя избор въз основата на биографиите на претендентите и това, което те са свършили, а не на техния външен тип, говорене и честотата им на наличие в националните медии ", безапелационен е Валери Симеонов.

Водачът на листата на обединението за 2 МИР-Бургас посочи, че сътрудниците на НФСБ БДС- " Радикали “ и БНДС „ Целокупна България “ са потвърдени патриоти и демократи.

Валери Симеонов показа екипа си в конферентната зала на хотел " България "
" За страдание, виждате, че в обединението ни не участват другите патриотични партии, с които досега сме били в коалиция. Това не е по наше предпочитание. Отправихме предложения към тях. Основно чакахме от Вътрешна македонска революционна организация да са си извели поучения от неправилната политика, която докара до неуспех в цялото патриотично пространство – решението им да се явят на 4 април независимо, макар поканата ни към тях. Бяха се въодушевили от резултатите от евроизборите, само че както знаете у нас, в България, избори с избори не си наподобяват и резултатът беше жалък за всички – нито една патриотична партия не влезе в Народно събрание и това продължи и досега, защото очевидно сме изгубили в доста огромен % доверието на патриотичните гласоподаватели. Говоря за 600-800 хиляди души, които изповядват концепциите на консервативния национализъм. За страдание тези хора не са представлявани в Народно събрание и това беше повода да търсим за следващ път обединени да се явим за присъединяване в изборите в този тип, като ние поемаме уговорката и след изборите да продължим да работим за разширение на патриотичното обединяване ", добави Симеонов.

Той е безапелационен, че тези гласоподаватели заслужават да бъдат представлявани в българския парламент, а дейностите на 45 и 56 Народно събрание посочили безспорна неспособност за намиране на разговор и вдишване на отговорност. И в случай че имаше патриотична партия или коалиция, нямаше да влезем в тази порочна ротация от избори, счита още лидерът на бургаската листа.

За край Валери Симеонов акцентира, че " Патриотичен фронт " е отворен за коалиция с всички партии, с изключение на Движение за права и свободи.

" Дори и ГЕРБ. Преди да се коалираме с тях през 2017 година го бях споделил и тогава – ГЕРБ може да продължи пътя си без Бойко Борисов ", сподели той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР