Екипът на Vivacom изразява своята искрена съпричастност с всички пострадали

...
Екипът на Vivacom изразява своята искрена съпричастност с всички пострадали
Коментари Харесай

3 месеца аванта от Виваком“ в наводнените райони

Екипът на Vivacom показва своята откровена съпричастност с всички потърпевши от опустошителните наводнения в региона на гр. Царево. Компанията е водена от разбирането, че неин дълг е, в тези сложни времена, да поддържа своите клиенти и общности.

В знак на взаимност с потърпевшите в това извънредно злополучие и техните фамилии, телекомът се ангажира да окаже цялостна поддръжка. Vivacom ще даде безвъзмездна закрепена съгласуваност на своите частни клиенти в засегнатите райони за идващите 3 месеца, тъй като има вяра, че при положение на рецесия, връзката с околните, достъпът до сериозна информация и координирането на напъните за помощ са от първостепенно значение.

През септември, октомври и ноември частните клиенти на Vivacom в Царево, Ахтопол, Лозенец, Синеморец, Варвара, Бродилово, Кости, Велика, Резово, Българи, Изгрев, Фазаново и Кондолово

ще получат гратис всички закрепени услуги, които употребяват по своите настоящи контракти,

в това число сателитна телевизия, EON интерактивна телевизия, оптичен интернет, интернет през разнообразни технологии и домашни стационарни телефони.

Екипите на Vivacom са ангажирани да обезпечат непрекъснатост и високо качество на най-важните услуги за своите консуматори и ще работят за възобновяване на връзките там, където са прекратени.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР