Екипът на Световната здравна организация (СЗО) вече е в Русия,

...
Екипът на Световната здравна организация (СЗО) вече е в Русия,
Коментари Харесай

СЗО изпрати екип за оценка на руската ваксина Спутник V

Екипът на Световната здравна организация (СЗО) към този момент е в Русия, с цел да изследва данните за съветската ваксина „ като част от нейното узаконяване и след визитата му ще бъде направен отчет. Това разгласи в изявление за ТАСС в коридорите на Петербургския интернационален стопански конгрес (ПМИФ) шефът на районното бюро на СЗО за Европа Ханс Клюге, представен от TACC.
" От самото начало поддържамe връзка с съветските управляващи, защото пред нас стои задачата да одобрим имунизацията. В момента нашите експерти са в Руската федерация, задачата им тук ще бъде изпълнена до 4 юни. Тогава ще бъде направен отчет с рекомендации, които ще бъдат взети поради. ", - сподели той.
 Експерти предвиждат безпорядък по летищата през лятото Експерти предвиждат безпорядък по летищата през лятото
Година откакто пандемията от ковид изпразни летищата, сдруженията за въздушен превоз се притесняват от безпорядък по време на летния...
Клюге акцентира, че във връзка с узаконяването на „ Спутник V “ „ несъмнено има учредения за оптимизъм “. " Както Европейската организация по медикаментите, по този начин и СЗО учат ваксина, което единствено по себе си е добър знак ", добави той, съобщи организация Фокус.
На 4 март Европейската организация по медикаментите разгласи началото на процедура за поредно проучване на „ Спутник V “. Към момента регистрацията на съветския препарат не е приключена.
Руската ваксина „ Спутник V “ към този момент е записана от регулаторите в към 60 страни с общо население над 1,5 милиарда души. Повече от 30 страни към този момент са почнали всеобща имунизация с нея. Ефективността й от 91,6% се удостоверява от публикуването на данни във водещото здравно списание The Lancet.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР