Екипът на президента Володимир Зеленски в момента работи върху украински

...
Екипът на президента Володимир Зеленски в момента работи върху украински
Коментари Харесай

WSJ: Киев работи върху план за мирно споразумение

Екипът на президента Володимир Зеленски сега работи върху украински кротичък проект и има намерение да показа концепциите си на първата годишнина от съветската инвазия , написа американският вестник The Wall Street Journal (WSJ), базирайки се на европейски и украински дипломати. Според източници " проектът на Зеленски " се състои от 10 точки. Какво тъкмо се съдържа в тези 10 точки не се прецизира.

В същото време The Wall Street Journal отбелязва, че сега приоритет както за Киев, по този начин и за Москва остава продължаването на военното опълчване . Зеленски упорства за нуждата от продължение на доставките на оръжие за Украйна. Той акцентира това още веднъж по време на.

Според WSJ, базирайки се на европейски дипломати, Русия също няма да бездейства тази зима. Путин няма да бъде заинтригуван от договаряния, и не види по какъв начин ще приключи той, написа вестникът.

" И двете страни се стремят да завоюват преимущество на бойното поле, защото зимата наближава и борбите в условия на студ и лед стават по-трудни. Киев и Москва също работят, с цел да завоюват преимущество в подготовката за договаряния, които мнозина считат за неизбежни, макар че времето на всевъзможни договаряния остава напълно неразбираемо и има възможност до такива да минат не по-малко от няколко месеца ", написа The Wall Street Journal.

Припомняме, че съветският президент Владимир Путин , че всички спорове в последна сметка " завършват посредством дипломатически договаряния " и осъди Украйна, че отхвърля да взе участие в договаряния с Москва.

По време на визитата в Съединени американски щати украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че страната му желае " обективен мир ", което значи " без взаимни отстъпки във връзка с суверенитета, свободата и териториалната целокупност на моята страна ".

Освен това президентът на Съединени американски щати Джо Байдън упрекна Путин, че не желае да постави завършек на войната , като в същото време похвали Зеленски, че търси " обективен мир ".
 Макрон не желае да продава кожата на съветската мечка, преди Зеленски да я отстреля
Макрон не желае да продава кожата на съветската мечка, преди Зеленски да я отстреля

Le Figaro напомня 2008 година, когато полуветото на Франция и Германия върху влизането на Украйна и Грузия в НАТО беше подложено на критика и от двете страни... Като щади и двете страни, Париж рискува да загуби и по двете точки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР