Екипът на информационна агенция BulNews се увеличи с още един

...
Екипът на информационна агенция BulNews се увеличи с още един
Коментари Харесай

Бебе в BulNews! Цвети Пенчева дари със син най-достойния българин

Екипът на осведомителна организация BulNews се усили с още един член. Днес на бял свят се появи първородният наследник на красивата ни редакторката Цветелина Пенчева-Кръстева и брачна половинка й Тихомир Кръстев от „ Враца програмен продукт общество “, който бе разгласен за един от най-достойни българи за 2018 година.
Малкият левент е с съвършени ограничения – висок е 49 см и тежи 2 кг и 750 грама. Борис е проплакал малко след 8 часа в монтанската болница. Той и майката са в чудесно здраве. Гордият баща пък е на седмото небе от благополучие. Той е уверен, че Борис ще бъде най-младия почитател на обичания му „ Ливърпуул “ и двамата дружно ще ги приветстват другата седмица, когато справедливо вдигнат шампионската купа.
Цялата огромна фамилия и всички близки и другари на младото семейство с наслада посрещат новината и се готвят за вманиачен ваучър в чест на младенеца!
Агенция BulNews.bg изпраща своите поздравления на семейство Кръстеви и желае на дребния Борис да бъде здрав, да има ужасно детство и да е заобиколен от доста обич и шанс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР