Екипът на Департамента за информация и повишаване квалификацията на учителите

...
Екипът на Департамента за информация и повишаване квалификацията на учителите
Коментари Харесай

В Стара Загора организират безплатен уебинар за учители

Екипът на Департамента за информация и повишение квалификацията на учителите в Тракийския университет провежда следващия безвъзмезден онлайн семинар, предопределен за педагогичен експерти , преподаватели и хора, работещи в просветителна среда.

Обучението е на тематика " Грижа за себе си " и е ориентирано към преподаватели и педагогичен експерти, а занятията ще се проведат на 5 ноември от 16.00 до 18.00 часа посредством платформата Zoom.

Семинарът има за цел да помогне на хората, избрали призванието да преподават, да се оправят по-успешно със напрежението и да покачат благополучието си.

Лектори на събитието са доцент доктор Джон Спери - учител в Университета Лин в щата Флорида и проф. доктор Дебра Еънбайндър - заместник-декан, учител и началник катедра " Консултиране и логика на психиката ", Университет Лин, Флорида.

Обучението се организира на британски език, като е обезпечен превод на български език .

На 6 ноември е проведен кратковременен курс с преподавател проф. Уес Уинджит на тематика: „ Стратегии за окуражаване: Работа с възпитаници и родители за създаване на общественост - Адлериански метод “. Курсът представлява  образование за педагози, психолози и всички експерти, които имат отношение към образованието и възпитанието.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР