Екипът на Бербатов реагири веднага и излезе с позиция, касаеща

...
Екипът на Бербатов реагири веднага и излезе с позиция, касаеща
Коментари Харесай

Екипът на Бербатов: Най-мрачните ни притеснения се сбъдват

Екипът на Бербатов реагири незабавно и излезе с позиция, касаеща правосъдното обжалване на вписването на Михаил Касабов в Търговския указател за краткотрайно изпълняващ длъжността президент на БФС.

С обява в страницата „ Р-Еволюцията е тук “ той сигнализира, че най-скептичните опасения, свързани с бъдещето на футбола ни се сбъдват. Повод са жалбите на Емил Костадинов, Димитър Аргиров и Румян Вълков против вписването на Касабов.

Според Бербатов и хората му единствената цел на дейностите им е Борислав Михайлов да остане отпред на БФС, а Конгрес на 15 март да няма.

Ето цялата позиция на „ Р-Еволюцията е тук “:

„ Налага се да осведомяваме всички, че най-скептичните ни опасения, свързани с бъдещото на българския футбол, се сбъдват.

Плановете на Борислав Михайлов и обкръжението му са да заблуждават обществото с оставката на Михайлов.

Идващият през март 2024 конгрес за избора на нов президент на БФС също е илюзия. Дори имитират, че Изпълнителният комитет избира Михаил Касабов за краткотрайно изпълняващ длъжността президент на БФС до провеждането на конгреса през март.

Истината е, че Михайлов се интересува единствено от едно - по какъв начин да не бъде заличаван от Търговския указател! Как да противодейства на негово място да бъде вписан краткотрайният президент Михаил Касабов. Целта е конгресът през март да бъде обжалван, решенията му да не могат да влязат в действие още няколко години и както е по закон - вписаният президент да остане на власт. Тоест Михайлов.

Най-напред поръчка за това даде членът на Изпълнителния комитет Димитър Георгиев, който на последното съвещание на БФС съобщи, че ще апелира решенията на конгреса, разгласен за 15 март 2024.

Сега ставаме очевидци на тоталната безочливост и брутализъм от страна на Михайловата клика. След като определеният с цялостно единогласие от Изпълнителния комитет на БФС да заеме длъжността президент до осъществяване на конгреса през март Михаил Касабов беше вписан в Търговския указател, в ход влезе тридневно изчакване за възможни тъжби. След приключването на този тридневен период следва незабавното заличаването на Борислав Михайлов от регистъра. И ето какво вършат трима от приелите оставката на Михайлов членове на Изпълнителния комитет и дали своят вот за избора на Касабов - подават тъжби против заличаването на Михайлов и вписването на Касабов!

Емил Костадинов, Димитър Аргиров и Румян Вълков, които са приели оставката на Михайлов, дали своят вот са за избора на Касабов и са се подписали, в този момент са пуснали тъжби против вписването на Касабов!

На ход са трима съдии от Софийски градски съд - Нели Алексиева, Петя Георгиева и Весела Офицерска. Те би трябвало да решат изисква ли се регистриране на събитието - промяна на представляващ на съдружие БФС и може ли решение на Изпълнителния комитет да се апелира непосредствено пред съда, откакто конгресът е висшият орган на сдружението. В този смисъл практиката на Софийски градски съд в последните две години е да постановява, че решенията на Изпълнителния комитет на БФС са НЕДОПУСТИМИ ЗА ОБЖАЛВАНЕ ПРЕД СЪДА и могат да бъдат обжалвани единствено пред конгреса.

Ще продължат ли тази законна процедура съдиите Алексиева, Георгиева и Офицерска, или ще се слагат в услуга на Борислав Михайлов - следва да разберем “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР