Екип от специалисти и помощен персонал, с обща численост 44

...
Екип от специалисти и помощен персонал, с обща численост 44
Коментари Харесай

Във Варна продължава подкрепата за хора с увреждания и лица под карантина

Екип от експерти и спомагателен личен състав, с обща бройка 44 души, обезпечава социално-здравни услуги, измежду които извършване на покупки и доставяне с всекидневно нужните артикули и медикаменти, за хора с увреждания, възрастни хора в неспособност от самообслужване и лица сложени под карантина, оповестиха от дирекция „ Социални действия “ към Община Варна. Дейностите, планувани за 495 лица, се осъществят по плана на Община Варна „ Патронажна грижа + ", който се реализира по Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “. Целта е обезпечаване на спомагателна поддръжка за ограничение разпространяването на COVID-19.

По плана се осъществят и ограничения, ориентирани към запазване на здравето на 1 089 консуматори на обществени услуги, както и на личния състав, зает с тяхното даване – 388 чиновници. Назначен е спомагателен спомагателен личен състав – 46 лица за обезпечаване на безвредна среда за действие на обществените услуги в подтекста на епидемиологична конюнктура.

Гражданите, които желаят, могат да получат услуги от здравна сестра, рехабилитатор, домакински асистент, психолог, помощник по обществена работа. Услугите се дават всекидневно, през работните дни от седмицата. Повече информация може да бъде получена на телефони: 0884 920 867 и 0884 941 680.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР