Екип на Спешна помощ в София беше заплашен с нож

...
Екип на Спешна помощ в София беше заплашен с нож
Коментари Харесай

Баща и син погнаха с нож медици от Спешна помощ

Екип на Спешна помощ в София беше застрашен с нож от близки на пациентка.

В 5:18 ч. сутринта през вчерашния ден в Центъра за незабавна здравна помощ постъпва сигнал за жена в безсъзнание в квартал "Надежда”. Двайсет минути по-късно медиците са на адреса.

"На етажа ни посрещна мъжът на дамата, която сякаш е в безсъзнание, беше гол до кръста, целият изпотен, нервозен, с такива спазми на тялото и още с влизането стартира да вика: "Тя има инсулти, би трябвало да бъде бързо закарана в болница, взимайте я”, описа парамедикът Валери Темелков.

При идването на екипа дамата е в схващане и без очевидни признаци. Докторът стартира обзор.

"В цялата тази обстановка сред мерене на кръвно, ЕКГ и захари, и определяне на действителното положение на дамата, ние се борихме с експанзията на мъжа, който задоволително напираше и пречеше на работата ни. В идващия миг се дръпнах от него и видях, че на вратата на стаята се появява синът с един доста огромен нож и добре, че в този миг реагирах, като му споделих да спре и да пусне ножа, тъй като не се знае какво можеше да се случи”, добави Валери Темелков пред bTV.

Агресивното държание на мъжете продължава и незабавният екип вика полиция. Според медиците причина за експанзията е забавянето на екипа поради неверно подаден адрес от мъжа. Записът от позвъняването към 112 го удостоверява.

Въпреки случая дамата въпреки всичко е закарана с колата за спешна помощ за обзор в болница. В ранния следобяд през днешния ден фамилията се прибра в дома си. Полицията прави инспекция по случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР