Екип на Изпълнителна агенция по горите задържа товарен автомобил с

...
Екип на Изпълнителна агенция по горите задържа товарен автомобил с
Коментари Харесай

След преследване задържаха камион с незаконна дървесина

Екип на Изпълнителна организация по горите задържа товарен автомобил с противозаконна иглолистна строителна дървесина при инспекция в региона на Държавно горско стопанство – Селище, оповестиха от организацията.
Горските чиновници забелязалитранспортиращо строителната дървесина на основен път от м. Селище за гр. Сърница и пробвали да го спрат за инспекция. Шофьорът на товарния автомобил не се подчинил на подадения светлинен и звуков сигнал и ускорил скоростта.
 Нинова: Решени сме да сложим завършек на безогледната сеч на горите Нинова: Решени сме да сложим завършек на безогледната сеч на горите
Корнелия Нинова се срещна с членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия в Суворово, Долни Чифлик и Провадия. Тя отговори на голям брой въпроси, каса...
След двадесетминутно гонене автомобилът влезнал в обект за преправка и предпазване на дървесина, от където лидерът на автомобила избягал.
Потърсено е подпомагане от пoлицeйcĸи cлyжитeли за оглед и определяне самоличността на водача.
При осъществената инспекция, чиновниците на ИАГ открили, че е в размер на към 15 пл. куб м. – 38 секции строителна дървесина от бял бор с дължина 4 м. Трупите били немаркирани с контролна горска марка и непридружени с превозен билет.
При направена информация в осведомителната система на ИАГ е открито, че товарният автомобил има инсталирано GPS устройство, само че същото не работи.
 Екоразследване: В Родопите горите чезнат поради сеч Екоразследване: В Родопите горите чезнат поради сеч
Нов скандал на тематика екология е на път да избухне мощно. Причината – следствие на спелеолога Атанас Русев и група специалисти еколо...
Товарният автомобил и трупите са арестувани.
Проверката по случая продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР