Екин-Су Кюлджулоглу беше просълзена, докато говореше за раздялата си с

...
Екин-Су Кюлджулоглу беше просълзена, докато говореше за раздялата си с
Коментари Харесай

Екин-Су плаче, докато обсъжда интимни подробности за раздялата на Дейвид за първи път

Екин-Су Кюлджулоглу беше просълзена, до момента в който говореше за раздялата си с другата звезда от Острова на любовта Давиде Санклименти за първи път след тяхната раздяла- преди няколко седмици.

29-годишната звезда на Celebrity Big Brother беше просълзена, когато говореше обществено за раздялата си с Davide, казвайки: „ Наистина е сурово сега. Минаха единствено няколко седмици и имахме година и половина дружно с толкоз доста мемоари. Не можеш просто да продължиш един ден и внезапно всичко да свърши. сподели, че се е трансформирала от индивида, който напусна вилата на Love Island с Дейвид на разположение. Тя продължи пред списание Fabulous: „ Чувствам се доста по-уверена в себе си. Знам какво желая, знам какво търпя и какво няма да търпя и имам доста повече граници, в сравнение с преди. "

Екин-Су има вяра, че може да откри мъжете за малко внимателни за нея, защото сподели, че нейната убеденост и религия в себе си може да са отблъскващи за някои.Говорейки за това накъде може да отиде идната й връзка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР