Ежедневно по бул. „Пещерско шосе” пешеходци създават предпоставки за инцидент,

...
Ежедневно по бул. „Пещерско шосе” пешеходци създават предпоставки за инцидент,
Коментари Харесай

Ежедневно пешеходци камикадзета изскачат по Пещерско шосе, “бързат” за Kaufland и Lidl

Ежедневно по бул. „ Пещерско шосе” пешеходци основават предпоставки за случай, който би могъл да бъде с съдбовен край. За това алармира четец на TrafficNews , който всеки ден се сблъсква с хора, изскачащи на пътя, за да пресекат, само че не и на обособеното за това място.

Това се случва в региона на спирката по булеварда, която се намира против огромните хранителни вериги. Хората слизащи от рейсовете потеглят да пресичат по платното, а единствено на 50 метра има пешеходна пътека, твърди той.

„ Всеки ден ние водачите се сблъскваме с „ камикадзета”, които изскачат по пътя на бул. „ Пещерско шосе”. Най-вече възрастните хора слизат от автобуса, хукват към магазините, а колите набиват спирачки и бибиткат, само че наподобява това не ги впечатлява и не престават по пътя си.

Най-смущаващо е, че тези дейности ги правят основно по-възрастни хора, които нямат бързи рефлекси. Крайно време е това безчинство да спре, тъй като е въпрос на време да се случи нещо лошо”, разяснява нашият четец.

Той добавя, че това е преднамерено в града и не се случва единствено на този бул.. Отправя молба към пешеходците за повече разсъдък и основание и счита, че такива прояви би трябвало да бъдат следени от органите на реда, а нарушителите да бъдат санкционирани.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР