EigenLayer, протокол за рестейкинг, е настроен да дебютира със своя

...
EigenLayer, протокол за рестейкинг, е настроен да дебютира със своя
Коментари Харесай

EigenLayer обяви нов airdrop за стейкърите

EigenLayer, протокол за рестейкинг, е надъхан да дебютира със своя личен токен през май, като разпространяването включва airdrop за играчи на платформа.

Фондацията Eigen, самостоятелна организация с нестопанска цел, ще дава отговор за airdrop-a на токена .

С общо предложение от 1,67 милиарда токена, Eigen е отделил 45% за своята общественост, разграничена на стейкинг (15%), начинания на общността (15%) и развиване на екосистемата (15%).

Инвеститорите получават 29.5%, до момента в който ранните вносители получават 25.5%, и двата предмета на тригодишен интервал на заключване.

EigenLayer улеснява депозирането на Етериум и рестейкинг в разнообразни токени, насочвайки средства към предпазени мрежи на трети страни или валидирани услуги. От стартирането му през юни са заложени $16 милиарда в ETH.

Airdrop-а на общността, наименуван “stakedrop ”, разпределя 15% от токените на участниците в платформата през няколко сезона. В първия сезон, въз основа на моментна фотография на интензивността на стейкинга от 15 март 2024 година, 5% от токените ще бъдат разпределени, като 90% могат да бъдат поискани на 10 май, а останалите месец по-късно.

EigenLayer вкарва „ интерсубективно отклонение “, крипто-икономическа система за сигурност, ориентирана към злонамерени държания като задържане на данни в оракули, настрана от първичния си проект за понижаване на ETH рестейкърите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР