Египетският президент Абдел Фатах ал Сиси откри в събота стратегическа

...
Египетският президент Абдел Фатах ал Сиси откри в събота стратегическа
Коментари Харесай

Египет откри стратегическа военноморска база в Средиземно море

Египетският президент Абдел Фатах ал Сиси откри в събота стратегическа военноморска база в Средиземно море, с цел да " обезпечи корабоплавателните линии ", оповестиха от президентството.

" Това е последната египетска военна база в Средиземно море и ще бъде ориентирана към обезпечаване на северния и западния фронт на страната ", се споделя в изказване на египетското президенство, добавя БГНЕС.
 Българските жители, притежаващи документ за имунизация, могат да влизат в Египет без PCR тест Българските жители, притежаващи документ за имунизация, могат да влизат в Египет без PCR тест
Българските жители, които показват документ за имунизация против COVID-19 с годен QR код, могат да влизат в Египет без PCR тест....

На церемонията участва престолонаследникът на Абу Даби, шейх Мохамед бин Зайед ал-Нахян.

Базата се намира на към 255 километра западно от Александрия, към границата с Либия, страна, в която Египет и Обединените арабски емирства са играли основна военна роля.

Държавният вестник „ Ахбар ал-Юм “ оповестява, че базата включва самолетна писта и пристан с дължина 1000 метра. Откриването съответства с осмата годишнина, откогато Сиси управлява военното събаряне на ислямисткия президент Мохамед Мурси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР