Египет изгражда оградено заграждение по границата си с Газа, според

...
Египет изгражда оградено заграждение по границата си с Газа, според
Коментари Харесай

Египет започва да строи оградено заграждение близо до границата с Газа

Египет построява оградено заграждение по границата си с Газа, съгласно сателитни изображения и деятели, защото Израел предизвести, че ще разшири офанзивата си в град Рафа, където към 1,5 mn разселени палестинци са се натрупали всеобщо.

Перспективата израелските сухопътни сили да завладяват Рафа, градът в южната част на Газа, който е най-близо до границата с Египет, провокира опасения, че огромен брой палестинци могат да избягат през укрепената граница към египетския Синайски полуостров.

Сателитни изображения, направени в четвъртък, демонстрират построяването на стена по границата покрай Рафа, до момента в който активистка група, наречена Синайската фондация за човешки права, сподели, че Египет основава „ затворена зона с висока степен на сигурност “ на границата с Газа.

Бенямин Нетаняху, министър-председателят на Израел, сподели, че е от значително значение военната акция на страната в Газа да се разпростре в Рафах, с цел да реализира задачата си за премахване на бойците на Хамас от терит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР