Едва ли ѝ е лесно на Полина - новата съпруга

...
Едва ли ѝ е лесно на Полина - новата съпруга
Коментари Харесай

След сравненията със Златка: Полина на Джизъса се сбогува с русото, а той събра близки прощално

Едва ли ѝ е елементарно на Полина - новата брачна половинка на Благой Георгиев. Тя стана известна безусловно за една нощ, а отношението към нея варираше от безусловно страдание, че ще е следващата жена в живота на Джизъса, до насмешки, че въобще се е хванала на въдицата му.

Със сигурност младата младоженка към този момент е посвикнала с това отношение, а леката смяна във външния ѝ тип преди дни стана мотив да бъде сравнявана със Златка Райкова - някогашната на нейния брачен партньор. 

Виж още: Още игли и още процедури! Хванаха ли Моника Валериева в неистина? 

 https://www.instagram.com/polina_iv_georgieva/

Полина беше сменила черния цвят в косите си с рус, като това я направи да наподобява в действителност друго. Самата Поли показа, че просто е желала лека смяна, само че се харесва повече с черна коса и е въпрос на време да се върне към нея. Ето че това време пристигна:

Снимката е от събиране на младото семейство с близки и другари, което съмнително наподобява на прощална вечеря преди заминаването на Джизъса за Survivor. Знаете, той е измежду топ имената на звездния каст на риалити шоуто. 

Виж още: Земеделец №1 у нас стегна куфарите! Генчо от " Игри на волята " напусна страната 

Съдейки по сторитата и на другите участници, остават броени дни до заминаването им в Карибско море, където ще се снима шоуто тази година.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР