Едва ли ще бъде съставено правителство в рамките на този

...
Едва ли ще бъде съставено правителство в рамките на този
Коментари Харесай

Даниел Митов: Правителството се провали под тежестта на собствените си грешки

Едва ли ще бъде формирано държавно управление в границите на този парламент. Отново ще отидем на избори, сподели за Българска национална телевизия Даниел Митов, народен представител от ПГ на ГЕРБ-СДС.

Според него повода е, че държавното управление се е провалило под тежестта на личните си неточности и провали: „Това го смъкна. Неспособността да се оправят с инфлацията и растящите цени, неспособността да се оправят с геополитическата обстановка. В един миг даже се стигна до такава степен опозицията в Народното събрание да им взема решение проблемите със Северна Македония. Бойко Борисов персонално лидира този развой, с цел да може да се излезе от тази обстановка. “

Митов съобщи, че ГЕРБ постоянно са подготвени за избори.

Прогнозира, че при нови избори тежестта на партиите в Народното събрание ще е друга и някои партии към този момент може да ги няма.

„Бойко Борисов отникъде няма да се отдръпна. Никой не може да споделя на ГЕРБ кой да ѝ е водач и да слага такива условия. Това е политическа партия, ние си избираме водач, имаме ясна позиция по въпроса. Бойко Борисов доста пъти към този момент е заявявал от кое място се е отдръпнал и от кое място няма да се отдръпна. Това не предстои на какъвто и да било въпрос. Няма да се отдръпна от ГЕРБ – би трябвало да се затвори тази тема“, сподели още Даниел Митов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР