Едва ли остана човек на тази земя, който да не

...
Едва ли остана човек на тази земя, който да не
Коментари Харесай

Когато Кортни Кокс трябва да се оправдава заради принц Хари

Едва ли остана човек на тази земя, който да не разбра какъв брой " скандална " е автобиографията на принц Хари. В нея той освен извади кирливите ризи на фамилията си, само че и се изрича провокативно за военната си работа и загатва известни персони отвън кралския двор.
 Принц Хари, Spare и върхът по продажби, който реализира автобиографичната му книга
Рекордът, който никой не очакваше от Хари

Spare се продава повече от добре

Една от тях е Кортни Кокс. Хари твърди, че през 2016 година е бил на ваучър в дома на актрисата от " Приятели ", където е ял шоколад с халюциногенни гъби. От излизането на Spare минаха два месеца, а Кокс чак в този момент разяснява изказванието.

" Той в действителност остана у дома за няколко дни, може би два или три. Много благ човек е ", споделя 58-годишната актриса пред Variety. Тя разяснява, че не е чела Spare. " Бих желала, тъй като несъмнено е занимателна. Но да - чух за историята. И не удостоверявам, че е имало гъби. И несъмнено не са били мои. "

В автобиографията си 38-годишният Хари споделя, че е страдат от паник офанзиви след службата си в Афганистан и гледането на сериала " Приятели " му е помогнало да се оправи. След това той разказва в детайлности престоя си в дома на Кортни Кокс.
 Снимка 602205

Съвсем неотдавна принц Хари и Кортни Кокс се събират още веднъж. Двамата бяха част от гостите на рождения ден на Порша де Роси, който се трансформира и в самобитно възобновяване на обетите със брачната половинка й Елън Дедженерис.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР