Едва ли може да дефинираме решение днес, скептичен съм за

...
Едва ли може да дефинираме решение днес, скептичен съм за
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Да благодарим на Гърция, че спира главорезите на ”Ислямска държава”

”Едва ли може да дефинираме решение през днешния ден, песимистичен съм за резултатите от срещата на Ердоган в Брюксел. Обективните условия, които доведоха до тази рецесия, не престават да бъдат годни. Когато Ердоган се обръща към европейските водачи с разнообразни апели, той надали стои на мощни морални позиции. Именно той е причинителя на това, което става в Сирия.
" През годините той задълбочи курса на тази политика с потреблението на бежанците като инструмент на войната ", съобщи някогашният министър на защитата Бойко Ноев пред Bulgaria ON AIR.

Дипломатът означи, че не знаем какво министър председателят Бойко Борисов се договаря с Ердоган. Според него тези срещи на 4 очи са доста рискови. Ноев се надява министър председателят да отстоява трайни решения.

По думите му доста от тези хора, които пробват да пробият оградата на гръцко-турската граница, са главорези на " Ислямска страна " и разнообразни терористични групи, които действат в Идлиб.

" Няма по какъв начин Гърция да ги пусне. Трябва да бъдем признателни на гърците, че стопират тези хора ", акцентира някогашният министър на защитата.

Бойко Ноев се разгласи за свикването на Консултативен съвет за национална сигурност поради бежанската рецесия. Българското общество да знае какво вършат партиите в отбрана на жителите, изиска той.

140 000 мигранти са напуснали Турция, а съгласно турския вътрешен министър това е единствено началото. Продължава осведомителната война сред Анкара и Атина за обстановката на границата. Турският президент Реджеп Ердоган пък отпътува за Брюксел, с цел да разиска с европейските водачи рецесията с мигрантите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР