Едва ли има жена, която не обича цветята. Свикнали сме

...
Едва ли има жена, която не обича цветята. Свикнали сме
Коментари Харесай

31 идеи за елегантен флорален маникюр

Едва ли има жена, която не обича цветята. Свикнали сме да ги подреждаме във вази и разнообразни композиции, само че в последно време все по-забележима става наклонността да ги виждаме изрисувани върху ноктите. И може би зимата дотолкоз ми тежи и толкоз желая да си върви, че елегантният маникюр с цветя ненапълно ме зарежда с чувството за пролет. Предчувствие за пролет – по този начин бих определила желанието да рисуваме цветове върху ноктите. Те се комбинират сполучливо както с ежедневния деним, по този начин и с дрескода в офиса, а изключително красиво стоят с вечерни рокли. Едно от главните правила при подобен е да съобразим рисунките с дрехата – в случай че те са по-ярки и предизвикателни, дрехата би следвало да е по-семпла и изчистена, с цел да не се получат по едно и също време два мощни акцента. И противоположното – в случай че дрехата е пъстра и зашеметяваща, маникюрът с цветя би трябвало да е в един от тоновете ù или да се ограничи единствено в леки рисунки и изчистени изображения с тънки линии.

Кои са главните трендове във флоралния маникюр?

Съществуват доста типове техники за изобразяване на цветя върху ноктите. Запознаваме с четирите съществени и оставяме на вашата фикция да добави разнообразието.

Минималистичният вариант  с цветя е изключително подобаващ за дами, които работят в компании със непоколебим дрескод, където е неразрешено да се носи ослепителен и провокационен.

Класиката е безконечна и ни преследва на всички места. Това се отнася и за класическия френски маникюр , който непроменяемо участва в класацията на дизайните. Именно красивите цветя обаче оказват помощ да се омекоти неговата суровост.

Ако приказваме за съществени трендове, не можем, несъмнено, да подминем главната композиция от цвят и флорален претекст – черно + цветя . Тази композиция наподобява елегантно и първокласно и е идеална за студеното време.

Друга наклонност са ноктите с матово покритие . Този вид стои ужасно както с обичаните ни, по този начин и с плетени oversize пуловери или плътни рипсени рокли за всеки ден.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР