Едва два дни са минали от Страстната седмица, а аз

...
Едва два дни са минали от Страстната седмица, а аз
Коментари Харесай

Главчев: Служебното правителство няма да участва в политически страсти

Едва два дни са минали от Страстната седмица, а аз мога към този момент да ви изредя няколко събития с наше присъединяване. Ще стартира с вчерашната ми среща с посланиците на . Те ми връчиха покана за присъединяване в конференция в Брюксел на 11 и 12 юни. Тя е обвързвана с възобновяване на Украйна след съветската експанзия. Потвърдихме нашите благоприятни условия за присъединяване в тази конференция, по-специално в енергийната, пътната инфраструктура и построяването на жилища. Имам желание в делегацията да има и представители на българския бизнес. Това сподели служебният министър председател Димитър Главчев преди постоянното съвещания на Министерски съвет през днешния ден.

Като второ значимо събитие, служебният министър председател Главчев означи своето присъединяване в, които ще бъдат в изборния развой.

" Второ събитие беше взаимно с министъра на електронното ръководство господин Мундров. Вчера участвахме в изтеглянето на номерата на машините, които ще бъдат в изборния развой. Самото изтегляне се извърши в изискванията на цялостна бистрота, с което желаеме да покажем, че и самите избори ще бъдат такива. Това е главната ни задача ", сподели още Главчев.

Димитър Главчев изясни, че преди дни е образец за това по какъв начин да съжителстват представители на разнообразни религии в една страна.

" Третото събитие е срещата ни с религиозните общности. По време на срещата се обединихме към тезата, че действието на тази комисия е интернационален образец по какъв начин би трябвало да съжителстват представители на разнообразни религии дружно ", разяснява служебният министър председател.

Главчев прикани за примирение и добродетел и означи, че служебното държавно управление няма да влиза в " никакви политически пристрастености ".

" Днес е Велики вторник, ден, в който би трябвало да има повече примирение и добродетел. Няма да давам препоръки на политиците, единствено ще кажа, че служебното държавно управление няма да влиза в никакви пристрастености и ще си прави работата на високи обороти ".




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР